moora aaaach to je krasna farba ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Pinot Noir mne tuhle sasanku zreguloval krtek. Loni krasny trs, letos dva male kvitky.
moora jestrabnik je skvelej misto travniku. Nemusis to sekat, zluteto kvete. Za mne sama pozitiva. Zkusila bych jeste pridat plazive mochny. Upal jim nevadi a najdou se na kazde mezi.
Ginger to mi pripomina: mate plno pampelisek v travniku? Udelejte z pampelisky svou oblibenou kvetinu :) asi si teda oblibim jestrabnik :)
moora tak nejak. Na seznam bych jeste pridala sedmikrasku.
Niečo mi kvitne a neviem, čo je to. 
milacka kamejka
Pinot Noir ďakujem, si profesionálka, vedela som, že poradíš.
milacka má nádhernou barvu a ty ji umíš vyfotit! Můj mobil to neumí, všechny modré kytky vyplivne jako fialové.
Pinot Noir fotila som počas silného vetra, mám starý iPhone 7, ale fotí dobre.
Narcisky z naší zahrady.

My máme zahradu typu nekoordinovaná džungle, ale už začínají kvést tulipány

Pinot Noir Nadherne. Nasim rostou v jedne casti zahrady vsude, miluju je od detstvi. ![]()
Prosim, poradte co s timhle? Koupili jsme to s bytem.
Da se to nejak zkratit a znovu zasadit. S kaktusy si vubec nevim rady.

Lamicka Kaktus z rodu nezvladatelných - pouští to po stranách odnože - ty je možno zasadit. Padá z toho binec. Před lety jsem ho vyšoupla z domu - rozrostl se, nebylo s ním možno manipulovat jinak než v kožených rukavicí a estetický přínos to nevyvážil. Klidně uříznout. Tenhle jedinec vypadá, že přežíval někde bez světla a zálivky - on to vlastně není kaktus - ale odbornice napíšou víc.
Není to kaktus, je to euforbia - pryšec trojhrannýKdyž to toho řízneš, poteče z toho "mléko". Bacha, dráždivé na kůži, hodně jedovaté.
Lamicka to jsme kdysi měli... melo to výšku skoro jako já.. pak se to na mě zřítilo.. bohužel jsem byla dost malo oblečená... od té doby už ho nemáme... ani mi nechybí....a taky byl v bytě tak nějak zapomenutej
Lamicka Takový krásný pryšec! Buď přesadit (ideálně ve dvou lidech a v rukavicích) a vyšoupnout někam na světlo, nebo mu uříznout špičku (u toho druhého zúžení třeba) a dát do vody zakořenit (trvá to docela dlouho).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my