Na Zelený čtvrtek posílám sluneční pozdrav od žluťásků.

Na Zelený čtvrtek posílám sluneční pozdrav od žluťásků.

Donesla jsem si z květinové štafety tyhle mrňousky. Co s nimi?

Sweet Potatoco to je? Najprv som si myslela ze mas zelene lúčne kobylky ![]()
Uuuuz kvitne mirabelka. Veeelka bzučiaca nádhera.

Janulik03 Krásne. Milujem rozkvitnuté stromy.
dorota tiez
Sweet Potato položit do květináče s hlínou, oni už si poradí. Nějak takto: 
Sweet Potato Jestli je to senecio raindrops, tak ten jsem před necelým rokem umořila, měla jsem dva a úspěšně v mé péči zesnul jeden i druhý. Jsem zvědavá.
Sweet Potato tenhle starcek jsem taky umorila. Vubec jsem neprisla na to, jak ho zalevat.
Sweet Potato Náduť jsem před lety musela vystěhovat z bytu - opakovaně se mi snažila zakořenit v koberci.![]()
Sweet Potato ja som senecio takmer umorila, zostala mi iba jedna stonka teraz sa pomaly spamatava, ale musi byt v zimnej zahrade a dalej od okna. Som zvedava ci prezije a som zvedava ako sa bude darit tvojmu starcekovi.
Ty sasanky jsou boží, asi jich potřebuju víc.

Sweet Potato tak pokud je to starček, tak něco málo k pěstování zde:

A u nás v práci mají luxusní starček v kanceláři pánové. Je fakt nádherný, ale ptát se, čím to je, je zbytečné. Prostě se mu nikdo nevěnuje, je to jejich jediná kytka na severním okně, občas k němu asi vyliji zbytek vody ze sklenic.
letolet dik za navod na starcek. Moje neuspechy bylo stridave uhnivani a prestipovani stonku, kdyz prerostly kvetinac.
Ginger ještě přidám zdroj informací. A když to tady tak čtu, tak příští týden v práci kousek starceku uzmu a zkusím ho taky vypěstovat 
letolet Moc děkuju. Zalévat do podmisky zvládnu. Ale jinak jste mne nepotěšily. Bílá rašelina? Kůrový substrát? Že bych mu předžvejkala kus mulčovací kůry a šoupla ho tam?
Nic mne ti mrňouskové nestáli, ale bude mi jich líto.
Pinot Noir sasa ky sa celkom rychlo rozrastaju, aspon teda ja ich musim korigovať
Sweet Potato já bych se tím moc netrapila, něco jsou ideální podminky a něco jen podmínky. To, co jsem viděla u nás v práci v květináči starceku, vypadalo jak beton.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.