moora No tak to je nadhera! Ja dnes jeden zajimavy uovek

moora No tak to je nadhera! Ja dnes jeden zajimavy uovek

Garfie no ten je!
Garfie tyjo![]()
Príroda je umelkyňa. Milujem jar a jej paletu farieb a vôní.
moora potrebujem saturejku![]()
Materina dúška
milacka Nádhera, ty už si tuším v raji, Darinka. ![]()
Tohle na zahradce neroste, ale je to krasa velika

Biely kvet v mojom raji Jarka, kvitnúci orgován nádherne vonia, keď zafúka vietor, cítim jeho vôňu až do kuchyne. Jar si jednoducho užívam, rada sa prechádzam po záhrade s mobilom v ruke a fotím si túto krásu. Vonku je ešte príjemne, nie je dusno a horúco, včera popršalo, výdatne ale bez vetra, všetko ešte krajšie zazeleňalo a rozkvitlo. Predvčerom jeden rozkvitnutý kosatec a dnes mi ich vnuk napočítal 32. Ale dva trsy už musím vymeniť.
Ginger ako sa volá táto bylinka?
Kan Díky moc, mám od značky jenom hnojivo, koupím ještě toto.
milacka tipuji vstavač nachový ![]()
milacka to je vstavac nachovy, divoka orchidej
SunEclipse a mas pravdu!
Garfie Co to je za krásu?
Cizí peří.

baltik potvrzuju - mšice kam se podíváš. Vzdala jsem eko bio košer a vytasila Mospilan. Na šalvěji (velikánský keř) jsem je viděla poprvé. Všechny švestky, jabloně, mirabelky, úplně obsypané a velké stromy holt postříkat nejde. Samozřejmě i růže. A začínají vylézat slimáci. Myslíte že v tom hraje roli i letošní velmi mírná zima?
berush zcela určitě. Do toho to suché jaro.
Mšice mávame pravidelne na cédroch
, syn na bobuľovinách, už ich má kompletne lepkavé
.
Sweet Potato Vůbec nevím, roste to tady v sousedství a pak kousek dál tak divoce...říkala jsem si, jestli to nemůže být nějaký zvláštní druh hortenzie? Teď tady začínají kvést a květy to má podobné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.