Pinot Noir krasna moc
Kytičky aneb zelené prsty...
Pinot Noir tak to mám radost, že se povedla. Vypadá líp než na produktovce.
K růžím vysadit levanduli.
Pivoňky zatím takhle 
Msice mame uplne vsude, merunka ma uplne scvrkle listy, na rajcatech byly okamzik po zasazeni, salvej je uplne obsypana. V zahradkarskych potrebach na muj dotaz, jetsli nemaji neco ne az tak chemickeho mi rekl, ze bud to bude chemicke a ucinne nebo bio a uplne na nic :(
Pinot Noir to bude pekny koutek s lavickou, az vse poporoste
Mšice jdou i na rajčata? A na šalvěj?![]()
Budu to muset ještě jednou prohlidnout.
Já používám saponatovou vodu a olej, je to jako Bioil, takže neúčinné ![]()
Jos Skalka je moc hezká!
Já nějaké kvetoucí úlovky z procházky.

Garfie To srovnani ale neni fer
. Az posles fotky nekde ze skandinavie, muzeme se bavit. Ale ted vazne, tohle je velka nadhera. Tam se kytkam musi darit.
Jinak my mame zatim takove sucho, ze ani ty msice jeste nejsou. Ale loni byly ve skleniku (na rajcatech!) v takovem poctu, ze nebylo skoro nic k urode.
Garfie to je krása! Ten štětkovec! Kroužila jsem teď kolem jednoho v OBI, ale zakázala jsem si ho! ![]()
Pinot Noir Já takhle krásný snad ještě neviděla! A barva je teda úplně věrná.
Garfie to je nadhera
Pinot Noirpekna lavicka.![]()
Sweet Potato z tebe uz je taky zdatna zahradnice.![]()
Garfie to je krásný ![]()

Nákup kytek v Oboře spojený s lehkou autoturistikou
Vilemina jsem si říkala, že jste byli na výletě.
Takže milé dámy, která sem včera napsala TO slovo?! ![]()
Šla jsem pátrat, proč mám najednou úplně zdechlé lupiny, když po slizňácích ani stopy. A to, co jsem našla, je jak z béčkového katastrofického filmu! Ty mrchy musely zmutovat. Nebo jsem je vykrmila hnojivem.
Tak obří mšice jsem v životě neviděla, při pohledu na ně musí každému slunéčku hrůzou zblednout tečky! A je jich milión! ![]()
luciole Levandule je asi o metr a půl dál. S tou chemii jste mě nepotěšily Sweet Potato a další
Pampelišky nad Slezskou Hartou

Já se to sem tedy bojím napsat, ale od února řeším na pokojových kytkách smutnice. Loni tak úspěšný mospilan nezabral (už tři balení), před pár dny jsem na základě nějaké intenetové pseudorady do květináčů zapíchala sirky, ale moc si od toho neslibuji.
A jak píšeSweet Potato , zdají se mi dvakrát tak větší než ty loňské - připadají mi jako potomci nejsilnějších jedinců, kteří přežili nějakou hromadnou morovou ránu.![]()
Hanka H mně zabrala kombinace lepových desek a posypání zeminy kamínky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my