Garfie Díky za odpověď. O švestičkách ume jsem kdysi četla jako o jakémsi elixíru, koupila jsem je nakládané tuším a moc jsem jich nedala tedy:-)
Kytičky aneb zelené prsty...
Garfie Díky za fotky ume, úplný jarní pohlazení
Pinot Noir narcis suknickovy
Victoria Ano, ano, považuje se to za téměř zázrak! :-) Ony jsou jinak nepoživatelné, musí se naložit, nebo nějak upravit. Nejchutnější jsou jako alkohol!
Přelila jsem svoji první kytku tak, že má většinu kořenů shnilou a nevím, jestli to dá. Stane se, jenom by to nemuselo být anthurium clarinervium![]()
https://photos.app.goo.gl/cgFKtEyhHBhSXR8a8
Uz velmi potrebujem vidieť nieco kvitnuce, alebo aspoň zelené, bez dažďa, bahna a tmy.
Victoria videla som tvoje tulipany, su prekrásne a teda, klobúk dolu pred tvojou pracou s kvetmi. ![]()
moora jeej uz ti niečo zacina , nadhera a trošku závidím
Garfie Stromy jsou krásné a švestky ume jsou mňam.
Sněženek máme plnou zahradu, ale talovíny jen dva. A
už vylezají tulipány, takže moje spešl, jsou už teď pošlapané od psů

Garfie krása, milujem kvitnúce stromy.
Victoria videla som tvoje tulipany, su prekrásne a teda, klobúk dolu pred tvojou pracou s kvetmi.
Moc díky! Je to milé:-)
Ginger Okurčička. Cucumis anguria. Tam je pichlavé úplně všechno. Utrhla ksem si list nějakého slézu a měla prsty jak od skelné vaty.

Sweet Potato moc pekne. Kytky se holt musi chranit proti okusu vsemi prostredky.
Delonix regia, "hořící strom", původně madagaskarský endemit.

Baobabátko. Největší radost z něj měj řidič. Mladý baobab v životě neviděl, v parcích nemají šanci, jsou pro slony pochoutkou.

A tohle byl tatínek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my