Kokoska jazmín s vanilkou ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
slniecko on ten olej asi bude cista vune tech kvetu, mne se do toho trochu micha takovy natrpkly ton listu a vetvicek, jak na to saham. Kvety jsou nahore a musim si tu vetvicku pritahnout a pak to z toho citim vsechno. Ale je to moc pekna vune.
primulky v snehovom poprasku
v zimnej zahrade prve naznaky kvetov
Doporucite mi nějaké balkonové rajče? Loni jsem vypěstovala asi 20
rajcatek, tak letos potřebuju odrůdu, která fakt ponese.![]()
Aranel tak to jsem doma nikdy nemela, musela jsem si najit, jak to kvete.
Kdybych chtela z kavovniku semena, mela jsem to nejak opylovat? Segra pry at to osmrdlam stetckem
Ted uz je ale stejne pozde, uz jsou ty kvety zvadly.
Aranel ooo tak to musi byť paráda, nechceš ukázať?
tv Já mám opakovaně dobrou zkušenost s odrůdami Micro Tom a Red Robin, které jsem kupovala na Permasemínkách, klíčivost prakticky stoprocentní a v samozavlažovacích truhlících na jihozápadním balkonu pak skoro bez práce hodně rajčat. Naopak neosvědčila se mi keříčková odrůda Tom Yellow, to mi přišlo, že z něj bylo rajčat málo a navíc ještě ne moc dobrejch, a naopak chuťově výborný keříčkový rajče je ještě Black Zebra, ale to už chtělo víc místa, není to úplnej trpaslík, narozdíl od těch Tomů a Robinů.
Janulik03 Jsou to jen takový malý kvítky, ale když si vzpomenu, vyfotím!
Karoleena skvělé, díky za tip! Já už se na to chtěla vys...vykašlat, ale konečně máme balkón, tak tomu chci dát ještě šanci. ![]()
Karoleena Ten Red Robin ti fakt chutnal? Mně přišly takové bez chuti, tak upřímně nevím, jestli se do nich pouštět znova. Ale vzrůst měli perfektně kompaktní, tak treba jsem měla jen blbej rok?
Trochu si zase zatapetuju, tady to všechno kvete!!!

Garfie To není možné, vždyť jste před chvílí mrzli!
Garfie
.
Bože můj, to je krása! Ale nechápu, stejně jako Sweet Potato
Sweet Potato Pinot Noir Ano, je to tak a už třetí den máme 18 stupňů! :-) A dokonce nám začaly kvést rané sakury. (ovšem děti chtějí o víkendu na lyže
)

Garfie To je nádhera, ale přesně jak se diví dámy nade mnou - dyť máte jaro teprve pár dní, tam není něco jako předjaří? A některý z těch květů teprve budu sázet v dubnu! A lupiny kvetou až v červnu! To je normálně nespravedlivý ![]()
andulka01 Víš co, tady prostě pořád svítí slunce. I v zimě. Kolikrát i v lednu jsem na terase seděla jen v tričku. A ráno nebo doma je chladno pořád, ale přes den svítí sluníčko, dnes jsem byla třeba v průběhu pěti hodin během dne jen v triku, v triku s kabátem, v triku s kabátem a zimní šálou. Já myslím, že je to množstvím slunce a taky jeho ostrostí, ještě je fakt na pomezí zimy a jara (ještě minulý týden jsem byla v kozačkách) a přitom mám pocit, že už jsem si trochu spálila obličej.
Garfie Ty květy jsou povzbuzující tedy:-) A nemůže to být čerstvě vysázené? Jakože jarní výzdoba ve skleníku narychlenými rostlinami? Nemyslím všechno, ale třeba ta fotka lupin a pryskyřníků, tak tam je to myslím jasné, čerstvý substrát, rostlinky vedle sebe jak vojáci...
Victoria taky myslím, že je to přesazené ze skleníků.
Pinot Noir Je. Pokud se detailně podívám na ty listy, tak jsou bez jakékoliv "chyby", to prostě rostliny přezimující venku v takovém množství nemají, jsou prostě trochu ošlehané tím počasím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my