černá káva A říkáš, že ti prosperují? Snad budou i mně.
Kytičky aneb zelené prsty...
Sweet Potato Prosperují, dokonce jsem, ty nejstarší, i dělila. Jen už jich nemůžu mit vic, protože zas tolik mista nemam a mam jiné kytky ráda.
Ja bych ti je i nafotila, ale neumím sem dávat obrázky, leda ze jsi na WhatsAppu.
Sweet Potato moc pekne jsi nakoupila.
Sweet Potato Díky, vyzkouším polostín. Nákup je teda krásný velmi a ceny jsou hrozný všude. Díky.
Sweet Potato To je nádhera!
A mojí japonské čemeřici se daří!
Tak já já napokraji smrti mrazem utrácím v Ctěnicích a v místním květinářství na mne čekala za necelé tři stovky tahle kráska, pěkně vzrostlá, var. TUTU.

Jeden pozdní hvězdník.

Sweet Potato je nádherný. Mám dva červené a nekvetly už několik let. Vloni jsem si dala fakt záležet na správném přezimování, nezalevala jsem od září, dala je do chladna a stejně nekvetou.
katrin Kdo ví, nejspíš si tu budu za rok stěžovat na totéž.
Snad ne! Ja doufám, že moje se polepší.
katrin Pro mne asi bude nejtěžší najít tu správnou odpočívací teplotu (prý 12-16), ani moc ani málo.
Sweet Potato já myslela že teplota má být max okolo 10...já jsem je přezimovala na domovní chodbě, ale netuším, kolik tam přes zimu vlastně bylo, určitě je tam teplota hodně závislá na teplotě venkovní. teď mě napadá, že bych příští rok mohla zkusit přezimování ve sklepě, tam bude teplota stálejší, je tam tma, což ale nevadí. Ale zas ta teplota tam bude určitě pod 10, určitě ne 12 -16. No je to oříšek.
katrin Mají se chladit od začátku září, dva, radši tři měsíce, to by sklep ještě možná nemusel být tak studený? Já mám teda problém opačný, ve sklepě máme moc teplo.
Sweet Potato já jsem přestala uplne zalevat někdy během toho září a přesunula na tu chodbu, ale to tam ještě moc chladno nebylo. Asi fakt zkusím ten sklep letos. A přestanu zalévat začátkem září.
Prosím, co je tohle za rostliny? Jestli je něco vidět.

Tak Betty hlohyně
moora děkuji
U sousedů kvete magnolie a ve škola sakura (a je nádherná, moc se mi líbí, jak je tam vidět i to listí...takový až naivní to je).

Garfie biela magnolia
a sakury su nádherné vždy
Sweet Potato hvězdník ti ladí s čemeřicí ![]()
Garfie krása!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my