černá káva ni u nas to tiez vyzera na dlhšie. Muz este sem tam pracuje a pomaha deckam tak doma to počká. Asi nebudeme mat tento rok nič v ňom. No mne to nevadí, zeleninu nejem ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
černá káva ni u nas to tiez vyzera na dlhšie. Muz este sem tam pracuje a pomaha deckam tak doma to počká. Asi nebudeme mat tento rok nič v ňom. No mne to nevadí, zeleninu nejem ![]()
Sweet Potato To je príma, tak to by se mi taky líbila,kdybych byla o deset let mladší, uz bych po ni oatrala. Teď iz mi chybi i sila neco na
Janulik03 Vůbec? To ja si bez zeleninyzeleniny neumim žádné jidlo představit.
Sweet Potato To je príma, tak to by se mi taky líbila,kdybych byla o deset let mladší, uz bych po ni oatrala. Teď iz mi chybi i sila neco na
Třeba bys to zvládla. Tahle je úplně malinká, zasadit ji bylo snadné.
Kvete nám sakura a nad ní poupata sousedovic magnolie.
EDITH4B jezis to je krása. ![]()
černá káva vobec, iba teda sem tam rajčiny zo zahrady a jahody a maliny. Myslim ze som vymenovala vsetko. No nechuti mi to a vacsinou mi je po tom spatne. Akoze ked mi to niekto naserviruje, zjem neofrnujem sa ale sama od seba nikdy.

jinak teda loni sazeny tulipany a narcisy proridly tak o 50% ![]()
černá káva vobec, iba teda sem tam rajčiny zo zahrady a jahody a maliny. Myslim ze som vymenovala vsetko. No nechuti mi to a vacsinou mi je po tom spatne. Akoze ked mi to niekto naserviruje, zjem neofrnujem sa ale sama od seba nikdy.
Sestro! (u neceho se teda i ofrnuju)
moora
boze ani nevieš ako rada viem, ze nie som jediná, pre ostatných divná a stále ma presviedčajú že musím lebo zdravé.
A nemohl by nekdo geneticky upravit ty slimaky? Ze by se jako zamerili na pampelisky, kuklik apod.? Komplet sezranej husenik, ten uz letos nepokvete, lupiny, denivky... vsecko, co vystrcilo hlavu z hliny, je oslizly a okousany...
moora mně žerou hyacinty už od ledna, už první týden v lednu jsem nacházela živé slimáky. Pro ně žádná sezóna neplatí, jak se zdá. A žerou samozřejmě jen okrasný. ![]()
Jo a po zimě mám záhony plné kočičinců, to je hnus. Dnes jsem se navíc dočetla, že kočky berou vyvýšené záhony jako svoje záchody, no mě vomejou, jestli mi nas**ou i tam! ![]()
Na zahrade mi toho moc nekvete a cibule zasazene na podzim do truhliku asi vubec nevzejdou. Tak aspon ta divoka kvetena to zachranuje. Vcera mi udelal nesmirnou radost tento fesak - zimostrazek alpinsky. 
chci se zeptat:
gladioly (krásný, lososový, uplně jak ten overal od Kan blahé paměti
), co jsem vloni zapomněla zasadit, jsou ty cibulky ještě k něčemu? a pokud ano, kdy dát do země a jak hluboko? asi dost hluboko, co? dycky se mi klátily do strany... ![]()
Ginger Moc pěkný
. Takhle malý zůstane?
RoSa Haha, no ten byl fakt losos. Tak jestli je ta hlíza pěkná a tvrdá, tak bych ji do země dala, já takto našla zašantročený cibule hyacintu, na omak nějaký měkoučký, loupalo se to, ale dala jsem jim šanci, no a nic z toho, při zalévání se to rozpadlo na prach.
RoSa Do země koncem dubna, v květnu. Tak 10-15 cm hluboko.
Ideálně někam, kde nefouká.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my