dík! takže maj ještě čas...
no jsou živý kupodivu, hodně šlupek, ale cibulka se zdá dobrá... zkusim to teda
dík! takže maj ještě čas...
no jsou živý kupodivu, hodně šlupek, ale cibulka se zdá dobrá... zkusim to teda
Slnko v záhrade.
černá káva myslim, ze do vysky to vic nevyroste. Je to polehavy kericek. Roste na skalach v polostinu a na miste, kde jsme ho videli je ridka doubrava. V lete tam bude asi sucho.
milacka aaa to je fakt krásne husté. Máte z toho živý plot?
Mne ide kvitnúť pilea. Je to možné? ![]()
A má aj malinké výrastky.

A este jedna kráska

Janulik03 Jé, pilea vypadá jak malinká brokolička.
Já pilei hubím. Vždycky začne opadávat a nevím, jak tomu zabránit. Listy postupně řídnou a nové jsou čím dál menší.
Janulik03 je to krík, ktorý strihám v rámci mojich možností do oválneho tvaru.
Janulik03 Pilea i Clivia krásné. Pro mne taky Pilea není, pořád házela nějaký miminka, já to oddělovala a rozdávala a bylo to strašně náročný, protože já to neumím vyhodit na kompost.
Sweet Potato Kan pilea je moja asi tretia pokusna a teraz sa jej darí. Ale ako všetko, je v zimnej záhrade. Tam je kvetom dobre.
Sweet Potato hele a není to vlastnost? Ta, co mám od tebe to dělá taky ![]()
Přenesla jsem ji na teplejší místo a přestala shazovat listy..ale k růstu se moc nemá ![]()
Kan prosim Tě, poradila bys mi něco na puklice. Mam je na malem calanchoe, a to se fakt nedá obirat rukou. Snad jehlou
.
Děkuju
černá káva Ajaj. Já to měla jednou a teda nejsem asi vhodná na radu, protože jsem použila insekticid, zabalila do igelitového pytle a puklice se vrátila. Takže jsem to celé zopakovala i s tím pytlem a kytka byla spálená. Od té doby používám preventivně tyčinky Sanium Stick nebo Substral Careo a co jde, tak letním. Hlavně ji izoluj od zbytku květin aspoň na tři měsíce a pozvi si domů slunéčko sedmitečné, ale to žluté, těch puklic je víc druhů a drží sviňky, drží.
Kan Jojoj. To jsi mě tentokrát nepotěšila. Jdu na tom pracovat. A co ven? Ochladit ty mrchy?
Asi je ještě na to calanchoe brzo, co.? A skleník?
Janulik03 Jé, pilea vypadá jak malinká brokolička.
Já pilei hubím. Vždycky začne opadávat a nevím, jak tomu zabránit. Listy postupně řídnou a nové jsou čím dál menší.
![]()
![]()
černá káva upřímně, s calanchoe bych se necrcala a prostě vyhodila, ještě se ti to roznese na další kytky.
Jinak letnění, jak doporučuje Kan , mi připadá spíš jako cesta, jak si tyhle zmetky natáhnout domů. Dřív mi kytky na škůdce netrpěly, ale od té doby, co je letním, jsou sice po sezóně hezčí, ale havěť má pré.
Pinot Noir Máš pravdu, ale to calanchoe mam od vnoučka vlastnoručně sázené . Tak to s ním ještě zkusim.
černá káva Ven je ještě brzy i když já už tlustice (stejný rod) dávala ven opršet a nic jim nebylo, ale přes noc +9 je ok. Já teda letním, protože potom jsou ty kytky odolnější proti všemu+plus ta prevence v tyčinkách a hnojivu/zálivce. Třeba všechny zákazice mi teď chodí a ukazují opršený benjamín, já letním co ho mám 20 let a ani lísteček a to ho nešetřím, průvan od okna a tak.
Kan Ten je teda nádherný!
Kan Teda
. Je parádní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.