Janulik03 Když to říkáš...:-) Já ti věřím!
Kytičky aneb zelené prsty...
Sweet Potato Ano, ano, víc hmyzu, víc ptáků, méně borůvek, jahod, ožrané třešně. Sorry.
Kan Máš pocit, že na zahradách, jako je ta dolní, někdo pěstuje třeba třešně?
A hlavně, kdo ty tŕešně bude bez hmyzu opylovat?
Sweet Potato No já mám spíš tu džugli, takže mám ovoce, ale i hmyz i ty kosáky, co mi to žerou. :D
Kan To já také. I ježky jsem mivala. Letos žádné ![]()
černá káva Ještě je čas, ježci přijdou, určitě!
černá káva Ježka mám i žáby, ale ti teda nežerou úrodu. Ale ptáci
ořechy, třešně, borůvky, jahody. No je to prostě řetězec a příroda.![]()
černá káva taky bych chtěla ježka ![]()
Kan a takový veverky! Ty lísky se pořád strašně snažej a bývají obsypané úrodou, ale ještě než to začne vůbec zrát, naběhnou veveřice a očešou to beze zbytku.
Kan Žába k nam také sem tam zavítá a ještě mám ještěrky.
Třeba se jen dobře maskují. My máme ježky na zahradě si myslím pořád, ale vidíme je jen párkrát v roce. Loni dokonce jen jednou a až v listopadu. Taky jsem myslela, že někam prchli.
notna Jenže je ale krmím, takže mám přehled. A letos zatím nic. ![]()
černá káva Aha. Tak třeba ještě spí.
černá káva Já si taky myslím, že ježek ještě spí, teprve vylézají žáby v první vlně, druhá bude za týden. Náš nájemník, žere všechno i kočičí granule a bydlí u kompostu vzadu v zahradě, vylézá v noci a dělá bordel, funí, dupe a dráždí psa od sousedů, to ho asi baví hodně.

Kan Jé, ty se máš. Já také krmim granulemi, masovými pro koťata. tTo mi poradili odbornici. No - sem tam kousek kuřecího masa![]()
Pak nemají být přemnožení slimáci, když ježci se cpou granulemi! ![]()
Pinot Noir Neboj, ty španělské slimáky nežere nikdo. Možná ty podivné kachny, ale.kdo ví...
černá káva myslím, že žere.
Pinot Noir Žádný slušný ježek by španělského smiláka do huby nevzal!
Sweet Potato četla jsem mockrát, že žere. Jen je jich prostě k ježkům a dalším predátorům nepoměrně moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my