Sweet Potato řekla bych, že to tam je schválně, aby to mohli zaorat.
Kytičky aneb zelené prsty...
continuity To dává smysl.
Tak pro nopovku do OBI jsem poslala muže, takže bankovní účet byl zachráněn, ale jen dočasně, protože dnes jsem naklikala nákup u Flose skoro za 5 tisíc a ještě mám vyhlídnutý keř u Havliše a chybí mi dva ovocné stromy. ![]()
Kupuju si v květináči narcisky a po odkvětu je sadím na zahradu. Letos těch trsů kvete tak 15.

Pinot Noir ja se tesim na vylet do zahradnictvi jak mala
A kdo v utery zmrzne, hm?

moora tahle určitě ![]()

Pinot Noir moora nemuzete vyzkouset nekterou v clanku uvedenych metod ochrany kvetu proti mrazu? Nase tresen jeste spi. https://www.ireceptar.cz/zahrada/jak-chranit-kvety-ovocnych-stromu-pred-mrazem.html
Ginger odpařování i postřik vodou jsem zkoušela v minulých letech, bez efektu. Strom má tak pět metrů, textilii nelze použít. Vlastně pomáhá nejvíc ta jeho velikost, mrazy jsou často přízemní a když byla meruňka malá, zmrzlo všechno. V posledních letech květy v horní části lehké mrazíky přežijí.
Ginger Pinot Noir jabloňové sady v okolí Bratislavy niekedy používajú špeciálne sviečky. Niečo takéto:
slniecko to bych se v pražské zástavbě bála použít. Myslím, že by netrvalo dlouho a zvonili by u nás policajti i hasiči. A náš dřevěný dům bych tedy taky ráda ušetřila. ![]()
Jaro v míse na stole

Přirychlený tulipán Salmon Van Eijk

Ty obrovsky kytice tulipanu jsou nadherny. Barva rovnez
ty tvoje kytice, to je tak pekny
Victoria nádherné tulipány.
Victoria teba by som chcela za susedku. Mozno by si mi bola ochotna nejake tvoje kvety predávať . Máš ich tak krásne ![]()
Victoria Krása!
Janulik03
První nesmělý kvítek! ![]()

Divnonarcisy a divnopetrklíč.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my