Pinot Noir Hlad je nejlepší kuchař možná platí i u ježků. V nouzi smilák dobrej.
Kytičky aneb zelené prsty...
Pinot Noir Jezci žerou nase slimáky. Ty portugalské jsou mnohem většía produkuji mnohem více slizu. Ti by se jim ani to tlamicky nevešly a ucpali by jim tlamičku. Tak zas ta zvířata "hloupá" nejsou.
Uz to vyzerá oveľa lepšie

černá káva tak jo, ještě dupnout by to chtělo.
Janulik03 wow, to je paráda!
A vidím tam nově zasazený clematis?
Jako zaprselo, super, ale po 70. slimakovi jsem to prestala pocitat ![]()
Pinot Noir noi ten je tam uz druhý ron. Minuly rok mal taký pomalý štart, tak teraz mam veľké očakávania.

Janulik03 ten je ![]()
Pinot Noir a preto je tam ta cedulka, lebo clenatis montana sa nestriha a pocas zimy vyzerá suchý, tak aby niekto iniciativny to nevzal nožnicami.
moora nestras ![]()
Pinot Noir Tebe jsem se dotkla? To jsem nechtěla, omlouvam se.
Janulik03 nestrasim, strasny, strasny, strasny. A to jsem je vysbirala jen na jednom malym kousku zahonu, kde jsou lupiny, husenik a karafiatky maly. Jak boruvky jsem to brala
černá káva nedotkla, jen ty zalepené tlamičky mě dostaly. Normálně je žerou. Dospělci jsou pro ježky příliš velcí, ale to i "naši" slimáci, ti černí nebo tygrovaní jsou ostatně mnohem větší.
moora bojím se zeptat, co s nimi pak děláš.
moora no tak to je hnus ![]()
Musím prořezat broskvoň. Ty stromy, to je největší challenge na zahradě. Vůbec to neumím. ![]()
Pinot Noir na naucmese je moznost objednat si osobni kurs, ze strihacka stromu prijede k tobe a ukaze ti to presne na tvych stromech - davala jsem to muzi jako darek, kdyz uz jsme nevedela, co mu dat, a moc si to pochvaloval
baltik ježiš, já bych se před ní za ta pometla, co jsem z nich za ty roky vytvořila, hrozně styděla ![]()
Pinot Noir treba to jde nějak zachránit. Vždyť proto si ji voláš, že to neumíš.
Tvoje jak když člověk uklízí před příchodem paní na úklid. ![]()
přesně jak píše continuity , kdybys to uměla, tak si školitelku asi neobjednáš... je zvyklá!
já se ráda koukám na videa tady toho pána, má tam i řez broskvoní
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my