moora u nas este nekvitnu magnolie, tak hadam az po mrazoch a kvety potom vydržia. A ta tvoja má nádhernú farbu.
Kytičky aneb zelené prsty...
Garfie azalky ![]()
U nás zase mráz ![]()

Šištičky vyzerajú ako maliny.
Janulik03 já baptisii právě zasadila, ale vypadalo to, že mi poslali prázdný květináč.
Tak hádám zatahuje, zasadila jsem jen jakousi hroudu hlíny.
Pinot Noir ano? No som zvedava, mohla aom k nej dat palicku nech viem presne. Budeme si držať palce teda.
Janulik03 já právě zasadila 30 rostlin, ale vidět jsou jen dvě hortenzie a zbytek jsou jen zapíchnuté tyčky. Tak jsem zvědavá, jestli z toho něco bude. Někde už teda lezou mikrolístečky, tak vidím, že je to živé, ale baptisie zatím nic.
milacka Ach. Abies Lowiana, Jedle ojínělá? Hustá pěkně teda.
Kan kórejská jedľa, na jar je najkrajšia, bude zasypaná takými malinovými šiškami, ktoré neskôr zmenia farbu.
Pinot Noir to robíš ten novy záhon?
milacka to je roztomilé!
Janulik03 ano.

Pinot Noir do tvojej záhrady by si ju nechcela? Je skutočne zaujímavá.
Janulik03 baptisie na zimu zatahuje, ted by mela pomalu vystrkovat spicky
Pinot Noir oooo si sa rozbehla , uz sa tesim co ti z toho vznikne
moora no vidíš, to som si nenastudovala. Dakujem. Budem čìhať
Ja sa teraz trochu viac venujem zahrade u dcéry, pomaly buduju okolie a tak mi tu chodi po zahrade a ukazuje co by ešte chcela. Robia to take minimalisticke, ale myslim, ze to postupne bude divokejšie, ked ma tam nechaju ![]()
milacka je krásná, ale v tom našem chaosu by úplně zanikla. To chce jinou kompozici než "naper tam všechno, co se ti líbí".
A taky nejsem moc příznivcem jehličnanů v malých zahradách.
Janulik03 původně to mělo být víc menších záhonů, ale muž to celé musí obehnat drátem pro robotickou sekačku a řekl, že jeden kus se mu bude dělat mnohem líp, než pár ostrůvků. Tak jsem to rychle zvětšila a vůbec se nezlobila. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my