A opět trocha kvetoucí Jokohamy, z jiného konce...:-) Je to takové hezky podzimní...

A krásná růže!!!

A opět trocha kvetoucí Jokohamy, z jiného konce...:-) Je to takové hezky podzimní...

A krásná růže!!!

Garfie to je nádhera ![]()
Pinot Noir krasa, ty chrysantemy. Takhle v zahone to vypada moc nezky. Co s nima delas pres zimu?
Garfie taky moc krasne zahony.
Ad gerbery - myslis, ze Japonci by dratky na vyztuzovani kytek do ikebany nekdy pouzivali? Zdalo se mi, ze vazba je to sice vyumelkovana, ale materialy ryze prirodni, ze se vyuziva tvaru tech kvetu, vetvicek travin atd. Draty snad pri tvarovani bonsaji, tam se to asi dela.
Kokoska díky, nic. Jsou to zahradní chryzantémy, mrazuvzdorné. Nadzemní část odumře a na jaře vyraší ze země znovu.
Pinot Noir ptám se proto, že segra pěstuje nějaké vysoké, které musí dávat na zimu do skleníku.
Kokoska tyhle jsou taky vysoké, mají přes metr. Slyšela jsem o nějakých, co se na zimu schovávají. Nic takového ale na mou zahradu nesmí. ![]()
Pinot Noir já tomu houby rozumím, třeba kdyby je nechala ostříhané a přikryla, taky by přežily. Ale to víš, drsná Vysočina!
Pinot Noir máš krásnou zahradu. Kde jsi koupila to pítko?
Edge díky, je z eshopu Velký košík. Ale je to taková fórová, rezivějící věcička, moc nedoporučuju. Ptáka jsem tam viděla, jen dokud bývala voda čistá, jak to začalo rezivět a voda smrdí rzí, tak už se jim to asi nelíbí.
Ještě začínají kvést chryzantémy v polostínu, krásenky všude, rozkvetl vilec a muškáty a mandevilla jsou teď snad úplně nejkrásnější.

Garfie kvetoucí Jokohama je teda úžasná! Taková změť barev, to je přesně můj styl. ![]()
Pestuju na balkoně chilli papričky manzano red. Úžasná rostila, dvakrát mi spadla z parapetu, když hrozně foukalo, ani list se nezlomil. Dnes dělám Sweet chilli omáčku, dala jsem tam tři papričky a docela dost mě pálí ruka po krájení.![]()

Pinot Noir to je škoda, je moc krásný
Garfie to je nádhera ![]()
Pinot Noir ach ![]()
Pinot Noir máš tu zahradu vymazlenu
Pinot Noir Máš muj obdiv. Dvě malé děti, náročnou práci a ještě máš čas na budování, údržbu a zalévání.![]()
Pinot Noirmáš tu zahradu neuvěřitelnou. ![]()
Já jsem začla sobotní úklid po nemoci v květinářství ![]()
Prodávali tam svazky protey za cenu víc než lidovou, potřebovala bych tak jeden a pul. Musím příště vyfotit před a po. Ta chryzantéma je ještě z minulého pátku, bylo mi líto ji vyhodit a do kytice jsem to úplně zapravovat nechtěla.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.