Sweet Potato už to th čítam viackrát, ale divoké rajčiny neviem aké sú. Tie tvoje špicaté su super.
Kytičky aneb zelené prsty...
A tiež mi začínajú kvitnúť kaktusy. Najkrajší je tento biely s ružovým nádychom.

Plody jsou úplně malinké, ale chutné. Samozřejmě, výnosnost oproti klasickým malá. K růstu nepotřebují oporu, jsou velmi vzrůstné a hlavně neplesniví. Pokud máš permasemínka (jiná se asi ani nekoupí), rostou další roky celkem plevelně bez jakýchkoli nároků.
Sweet Potato to ma celkom láka, asi sa pozerám po tych semienkach.
z toho, co jsem našla na zahradě...

RoSa Moc hezký! Vázalas na drát nebo na slámu?
RoSa ooooo ten je krásny
Sweet Potato dík! umotala jsem korpus z větví révy - ty kudrlinky vyčuhujou... pak jsem to do toho nastrkala a ještě fixovala silnou černou nití, kvůli rzi, kdybych ho třeba dávala na hrob... ale spíš půjde k mamce na dveře, já už jeden na dveřích mám od včerejška

RoSa to je krása, to je mi vždy líto, že nemám zahradu.
RoSa Pěkné a super dveře.
continuity neni v tom nic světobornýho: břečťan, přísavník, psí víno, šípky, mišpule, túje, jalovec, mahon, bobkovišeň
... ještě tu mám i tis - strom smrti, ten je sice krásnej, ale do baráku si ho netahám, jsem pověrčivá...
hele v podstatě všechno, co můžeš najít v lese na procházce - my máme takovou přírodní zahradu
RoSakdyž u nás to roste spíš lidem u dvorku, mahonie ani bobkovisen tady volně není nikde, alespoň o nich nevim a mě je to zinantni ocesavat lidem ploty.
continuity já tohle neřešim: co přečuhuje přes náš plot, je veřejný a každej ať si ulomí dle libosti... i hrozny vína máme do ulice a nečešu je - to je pro kolemjdoucí...
ti klidně nacvakám do tašky, jestli chceš, ono to těm keřum dělá dobře! jo a mahonie je šílenej plevel!
RoSa mahonie buď roste jak plevel nebo vůbec. Třikrát jsem donesla odkopek mámě na chatu a nic. Chata, z které jsem to nosila, tím byla zamořená.
Janulik03 taky máš krásné kaktusy. Já si ten svůj jediný letos při letnění zabila, už je na kompostu.
RoSa krásné to máš, jsi šikovná.
Pinot Noir teraz som videla kaktusy v Lidli. Take mensie, plne pukov, rozne farby
RoSa Pěkné a super dveře.
rondokubismus - dveře už jsou replika, se zachováním původních kovových prvků
Janulik03 zrovna ty kaktusy ze supermarketů tu někdo hodně haněl, že jsou ofouknuté a hned to doma opadá ty květy. Snad si to nepletu s jinou květinou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my