kvitne mi citrus, kiež by som vedela aký.![]()

A posledné ruže.

kvitne mi citrus, kiež by som vedela aký.![]()

A posledné ruže.

A malá pomocnicka je zatiaľ ešte nadšená zo zahradnicenia.

Janulik03 Ty RŮŽE ![]()
![]()
![]()
S nestezujte. Já mám dva a nekvete ani jeden. Ani na Velikonoce, ani teď. Já ty kvetoucí kytky prostě neumím.
Mně i muškáty udelaji zelenou dzungli a tri kvety.
Soucítím, já si letos koupila nějaký citronový muškát, mělo to mít podle obrázku takový malinký plný růžový květy. Přesto, že byl v dost malým květináči, a nehnojila jsem, rostl jak blázen, a květy nikde.
Janulik03 Malá zahradnice je nej![]()
Soucítím, já si letos koupila nějaký citronový muškát, mělo to mít podle obrázku takový malinký plný růžový květy. Přesto, že byl v dost malým květináči, a nehnojila jsem, rostl jak blázen, a květy nikde.
to jsem kdysi mela. ja myslela ze to ani kvest nema![]()
Janulik03 pockej to je to miminko cos tu nedavno fotila?!
viktorka_od splavu no jo, no miminka rastu a je to už veľký mudrlant. ![]()
A tyran staršieho brata.
Janulik03 Krásná a stylová zahradnice!
Janulik03 Ty růže jsou úžasné! Pomocnička ovšem ještě víc. ![]()
Janulik03 hneď by som prijala vnučku, my máme v rodine len chalanov.

V záhrade to na koniec októbra vôbec nevyzerá, teším sa z pekného počasia.
Viete mi poradiť, čo je to za chorobu na fige?
milacka Když ten pokroucený list narovnáš, není tam v pavučině zámotek, housenka, nebo něco? Já znám jen molovenku fíkovou, která vysává ten list.
Janulik03 prekrásne ruže![]()
Já se taky těším z nádherného počasí, vzala jsem si HO. :D v hrnku je čaj, né grog.

Kan boli na liste aj biele fliačiky, také pavučinky, takže budem musieť použiť postrek
?
milacka No asi ano.
Jak jsem se tu ptala na ty cibuloviny pod mulčem, jestli vyrostou, tak ano, vyrostou, byly tam týden a už lezou ven
čekala jsem už trochu chladnější počasí. A na jiném záhonu bez mulče mi kvetou anemonky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.