andulka01 uz jsem je nekolik poslednich sezon mela, mne to chutna
Kytičky aneb zelené prsty...
andulka01 pokud jsi chceš zahradu užít a jezdíš tam jednou za týden, 14 dní, tak bych se s tím neprala a do kyselé půdy nesázela vápnomilné druhy. Přijde mi to zbytečně úsilí pro všechny a bez jasného výsledku.
andulka01 Já bohyšky taky nemusela, ale pak jsem viděla v tv pár zahradních koutů, kde je měli, třeba u nějaké tůňky a ta svěžest listů se mi moc zalíbila. Takže jsem nakonec změnila názor a moc se mi líbí.
Pinot Noir Ano, to je pravda. Taky jsme pár pytlíčků s kořínky měla.
Jinak ráda objednávám u pana Basíka. Dnes jsem si vyzvedla balík rostlin.
basik.cz
Letos bych ráda objednala fuchsie a poprvé vyzkoušela.
Někdo tu zmiňoval topolovky, vůbec mi nerostou. Letos jsem si řekla, že je pořádně pohnojím. Předloni jsem vypěstovala první várku ze semen a vloni se vůbec nerozrostly, ani stonek nevytvořily. Tak jsem ještě vloni zasela jiné a ty by měly letos kvést, tak jsem zvědavá. Moc se mi líbí červené jednoduché.
Za ina mi kvitnúť kalanchoa. Trochu sa vytiahla, nemam ju na okne, ale aj tak je to super
A pre istotu som si nastrihala magnoliu, keby nahodou zas prišli mrazy až bude kvitnúť, nech si to užijeme.

Vykvetla mi tchyně a mám z ní radost. :D

Kan tyo!
Tak to vidím asi prvně.
Kan mně už květ trochu seschl
Už, už, už!

letolet já jsem nic intenzivního necítila, tak asi ne
Před časem jsem se tu radovala, že mi pokvetou růžové amarylky z Madeiry. Takže...buď jsem je já zmotala s loňskými hvězdníky, nebo mi je prodali. ![]()

Ale probudil se ten alokáziový špalek, co mi k nim dali jako dárek.

letolet Čuchala jsem až k němu a nic. Ale květ vypadá identicky jako ten tvůj.
Sweet Potato A tak to je napínavý!
Kan tu vůní bych prirovnala k voskovce. Ale znovu už si to neoverim, protože jsem se ji zbavila. Z ty kytky totiž vyrostla bodná zbraň.
Sweet Potato som zvedavá na tú alokáciu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my