To je neskutečná dvojka! ![]()
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa Goliášek ![]()
Na židli vypadá jak za mřížemi a pak ta poslední, jak je chudák zalehnutý. ![]()
Včera na návšteve Zverimexu

Dopolední váleníčko ... ![]()

Jaké dáváte přednost ochraně před blechami a klíšťaty? Obojku, pipetě nebo tabletě?
Torta pre Amy ![]()

pěně, spreji nebo pipetě (která ale nečinkuje, jen na kocoura). a doplňkovým eko prostředkům.
tableta mi přijde jedovatá a obojek taky.
100% na našeho extra chlupáče není stejně nic.
Jiná Realita Děkuji za odpověď. ![]()
O pěně jsem ještě neslyšela. Pipeta by pro mě asi nebyla praktická, protože občas musím Jollu vykoupat (ráda se válí v různých fujtajblech) a tím bych její účinnost odrovnala. Tabletu jsem nezkoušela. Takže dávám obojek.
Dalia je to značka arpalit.
http://www.arpalit.cz/cz/produkty/arpalit-neo-pena-2.html
natřu mu to nahoře do hřbetu. břicho mu stříkám nějakým hřebíčkem nebo podobně.
náš pes obojek ani nosit nemůže, je opravdu chlupatý. a pipety jsem zkoušela různé a bylo to úplně nanic, ještě horší, než jen samotný ten hřebíček, arpalit se mi docela osvědčil. ale ne 100%, jak jsem psala. ale každému psovi bohužel vyhovuje něco jiného, těžko radit.
Jiná Realita Ono je to všechno chemie - obojek, pipeta i pěna ... a je to individuální, co komu vyhovuje. To máš pravdu.
Já kupuji ty dražší obojky, které jsou určeny na celou sezonu (tuším 7 měsíců
). Zatím jsem s touto variantou spokojená. Vadí mi akorát, že nový obojek nějakou dobu smrdí.
Dalia pipeta se vsákne do kůže a působí vnitřně stejně jako obojek nebo ta tableta. "jedovatý" je to vše, ale zejména pro parazity. zajímavý že klidně lidi dají svýmu psovi či kočce nějakou "dobrůtku" typu čokoládové tyčinky ale z antiparazitik mají strach. přitom ty nemoci co paraziti přenášejí jsou daleko škodlivější..
viktorka_od splavu Takže když by se třeba týden po aplikaci pipety pes vykoupal, tak to bude dál účinkovat? Mně právě ve zverimexu říkali, že ne.
Dalia určitě se nesmí koupat pár dnů potom, ale že by se nemohlo vůbec to spíš ne. ovšem jestli ji koupeš hodně často, stejně by byla spolehlivější tableta, ono to koupání prý snižuje účinnost i u obojku
https://www.veterinarnipece.cz/kdy-vykoupat-psa-po-aplikaci-antiparazitarni-pipety-3091.html
viktorka_od splavu Moc často ne. Obojek jí na koupání samozřejmě sundávám a dokud není úplně suchá, tak ho nenasazuji.
U těch pipet je nevýhodou, že účinnost trvá jen měsíc. Tak mi to bylo řečeno.
Janulik03
... a víš, že jo!
Zalobaba

A oslávenec ![]()

paktofonika to žere ze stolu?
viktorka_od splavu No neviem, vidíš na fotke že by žrala zo stołu? A ten stol už nepoužívame, bol zložený v pivnici, vytiahla som ho len kvôli fotke takže aj keby z neho žrala je mi to jedno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.