Kočičky z dovolené

Kočičky z dovolené

Pejsek na dovolené

dzizisketa krásna pyšná póza. Vyzerá to na pohodovú dovolenku.
hajzlíci žakové maj další zářez na pažbě. předloni prokouslá ruka, loni ucho a letos záda, au. je to adrenalin to hnízdění.
sovíčata jsou nakonec čtyři, dvě větší a dvě menší, ty větší jsem dnes okroužkovala, šlo to ztuha, a to je jim teprve tejden, normálně se kroužkuje v 10-13 dnech. tak nevím, kde udělali soudruzi z ndr chybu.
fotodokumentace zatím není, je to ještě slepý a vošklivý
ale rostou!
moora teda, máš to náročné. Teším sa tiež na fotky. Daj aj škaredé.
Janulik03 mi povidej. Dneska rano mi skocil do xichtu, mam 2 cm slic v oboci (nastesti se trefil dobre). Jako fakt vostrej letos. Uz do ty voliery bez kostete nejdu.
Janulik03 mi povidej. Dneska rano mi skocil do xichtu, mam 2 cm slic v oboci (nastesti se trefil dobre). Jako fakt vostrej letos. Uz do ty voliery bez kostete nejdu.
žakouš nebo sova?
dzizisketa pejsek krásnej, i kočičky!
Rufíček se taky rekreoval!
(výhled z Luže úplně nezaujal)

Potrefenáhusa zakous. Voni maj pruchozi volieru, musim skrz, kdyz nesu zradlo a sovy jsou samozrejme az na konci, takze jim tam 2x denne couram s kuratama. A zakyna sedi na vejcich. Jdu mu na nervy, no...
Všechna zvěř boží! Naše Rozára je tedy z vedra dost nenadšená a vzhledem k tomu, že u nás téměř neprší a nejsou tu pořádný louže a bláto, tak vysloveně trpí!
Potrefenáhusa ruficek je paradni vyletnicek, vzdycky se tesim na jeho fotky na insta ![]()
akorát co je teď klíšťat
všechny na Rufíkovi teda mrtvý, ale denně jsem jich vyndala přes deset, a to ani nepočítám ty, co jsem sundala ještě lezoucí, těch byly snad desítky...
jinx a přijet pak domu z výletu taky není vůbec blbý!

Potrefenáhusa
ten pohled zase.... už jste tady, jo?
nolita Já to vidím spíš na "Neruš mé kruhy a nech mě dospat, než bude večeře"
Vilemina jojo, nas je taky uplne uvareny, okamzite se vrha do reky na vychazce
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.