Jiná Realita v Praze a okolí neprší...jako subjektivně mi je tohle počasí příjemný, je fakt krásně, krásný rána, dny i večery, ale to sucho je strašně děsivý....
Chlpáči a iné
nolita ona je proste takovy knoflik. Tady bych rekla, ze premysli, jestli Bourbon neskocit za krk ![]()

Potrefenáhusa Mně osobně teplo taky vyhovuje, ale to sucho mi přijde už strašidelný. A flati jsou z toho horka hin, chodíme na delší procházky už jen brzy ráno a po západu slunce, a to ještě k řece, ale stejně je jim hic :-/.
Potrefenáhusa šelma ve skoku, už jsem se nad ním rozněžnila na ig ![]()
jinx no jooo
vždyť já vím, jaký je to cukřík... ale ty její pohledy - kámen by se ustrnul ![]()
nolita ona je proste takovy knoflik. Tady bych rekla, ze premysli, jestli Bourbon neskocit za krk
Ale neskočila, že? ![]()
![]()
Má úplně oddaný milující pohled.
nellielovett nakonec ne, ale zase, ne ze by to kocicka neumela. Obcas treba da Bourbon jednu poradnou za ucho zjevne jen tak preventivne :D
nellielovett a obcas dost vykuleny pohled ![]()

Ta haksnička :-D.
Zina Potrebujem poradiť. Psy nechcú žrať. Včera som kúpila konzervu že či to je fakt nechutenstvo a treba to riešiť alebo len špekulujú. No samozrejme že konzervu zjedli až priam hltavo ale to čo dostávali doteraz jest nechcú. Amy nechce kosti, Percy vnútornosti, a celkovo sa v tom len babrú. Máš s tým skúsenosť? Dávam im veľa, alebo im niečo chyba, alebo majú prebytok? Percymu robili teraz odbery a všetko je fajn. Amy bola na odber ešte pred barfovanim tak tam neviem.
jinx Skvelé fotky! Obe sú nádherné Bu by som sa trochu bála :D ![]()
A obraz je skvelý!
paktofonika A počasí je u vás jaký? Takhle od stolu těžko radit, ale jestli jsou jinak ok, tak bych řekla, že by to mohlo být horkem nebo dusnem. Flati jsou žraví, ale vlkodavka, ridgeback a jezevčík v létě občas taky bojkotovali žrádlo. Když jsme jim dali něoc jinýho, tak napoprvé a napodruhé si to dali, asi že změna, a pak přestali žrát i to.
Zina Aha, no ja som si aj myslela že to bude horkom, posledné dva dni celkom ok ale predtým strašne horúco. Ako žravý sú za normálnych okolností dosť, Amy sa časom skľudnila a Percy už trochu tiež. No ale teraz obídu misku, niečo zobnú a idú preč. Myslíš že celkové zníženie dávky by pomohlo? Tú konzervu som kúpila hlavne kvôli Percymu, je čerstvo kastrovaný a nezdá sa mi že je toto zrovna vhodné obdobie na hladovku.
Já jsem to dělala tak, že když to nechtěli, tak jsem jim to vzala a dala večer. Když to nechtěli ani večer, tak jsem to vyhodila a ráno jim dala to samý, čerstvý, případně čerstvě rozmražený. Pak už si to nadšeně dali (jenom jednou to Belisa vydržela tři dny, já jsem jí pak nechala udělat fůru vyšetření a ona pak okamžitě po návratu sežrala pomalu i plechovou misku :-). Myslím si, že dobře živenému psovi 1-2denní hladovka, kterou si notabene sám naordinuje, nic neudělá, i když u Percyho po té kastraci bych ale asi taky dala konzervu.
Btw, ony mu ty kulky nakonec nesestoupily, nebo proč jste kastrovali?
paktofonika Rufík teď žere taky blbě, on teda žere blbě normálně a já mu teď docela často ušpinim misku i třeba mrkví nebo nedejbože rejží. Předevčírem jsem ho krmila z ruky, to si vezme, jinak bych to musela vyhodit.
Ale cejtim se teda u toho jak magor, čokl jeden prašivá, fakt u toho chybí ještě říkat Za maminku, za tatínka.....a Rufíček přemejšlí, jestli je to jedlý nebo ne...
Zina No jedna mu zostúpil a dosť neskoro, tuším mal 5 mesiacov? Doktor to doporučil že to nieje štandardný jav. Ja som to tu pôvodne nechcela ani písať viem že tu je mnoho odporcov kastracie takže som nechcela rozbiehať zbytočnú debatu, len som to zmienila aby bolo jasné prečo do neho tlačím konzervu. Amynka bude mať teda cez víkend hladovku.
Potrefenáhusa
Ale ja si tiež niekedy pripadám ako trubka, hlavne Amy v poslednej dobe strašne vymýšľa. Trochu sme poľavily čo sa týka výcviku a pravidiel doma a už sa ofrňuje nad všetkým možným.
Potrefenáhusa na to, ze to je toulavej pes a utulkac...
jestli von se nezivil pranou?
paktofonika Já jseme taky odpůrce, ale jsem děsně mírumilovná :-D. Tak hlavně ať se mu to dobře hojí.
moora Náš toulavec byl největší nežrout, zaprvé podle mě proto, že byl malej (jezevec) a zadruhé proto, že měl tu zkušenost, že si kdyžtak něoc někde vynajde sám :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí