Potrefenáhusa Terk se Cidem jo, tam to nijak nekoriguju, vrčí taky hodně věrohodně, ale vím, že to v nic dalšího nepřejde. Když si hrajou s fenkou, tak je taky nechávám vydávat zvuky dle libosti, ale když je to kluk-kluk, tak u toho vrčení hru na chvíli přerušuju, protože si myslím, že by to mohlo přerůst v něco jinýho.
Právě tady s tolerkem vycházeli docela od začátku, ale když se při hraní moc rozjařili, tak se pak na sebe občas osopili, a kdyby se to nekorigovalo, tak by se do sebe byli i pustili. Teď už si myslím, že to nehrozí, už může i toller vyskočit Cidovi na zadek a Cid to nijak neřeší, což by v případě "nekamaráda" řešil dost důrazně. Pro mě bylo teda i docela zajímavý sledovat, jak se ten jejich vzájemnej vztah vyvíjí.
Chlpáči a iné
konecne u nas trochu sprchlo

Ooo ty pejci hratky ![]()
Alwin si teď chodí poležet do vany a zchladit se. Jinak leží a větrá aspoň břicho.

Ta Suzettka... ![]()

Jak jako Suzettka????

jinx Suzetka
A Bu by si mohla podat packu s Goliášem. ![]()
![]()
Bledule ja se kolikrat divam na fotku goliaska a rikam si, no to je cela Bu, to je presne. Oni dva jsou z jednoho testa ![]()
jinx wow, ale ten obraz, jak je velkej, tak má docela grády!
A Su a Bu
, to je jasný!!!
Alvin a Bu a Su
.
Goliášek je mišánek!!!

u nás leje každý den, bohužel jen tak 10-15 minut. a to fakt leje, splavuje to půdu, po silnicích tečou řeky, v autě musíte zastavit, protože není vidět na cestu před sebe. mezitím je neustálá zima, jen asi na hodinu denně vyjde slunce a vyrobí za tu hodinu tepelné peklo, domy vyhřeje na 40 stupňů...a pak je zase zima. takže já mám v pokroví pořád 40, spát se nedá, ale venku bylo včera přes den 19, a v noci 14....
jinx Ty jsou jak den a noc :-). A dobře jsi koupila...
Potrefenáhusa fakt ze jo, vecer jdu ven, ale normalne se tesim domu, ze se na neho budu divat. Kocky ho uvitaly obezretne a s opatrnosti, ale myslim, ze uz ho prijaly za vlastni.
999 jsou, kazda uplne jina a s obema je sranda v jejich vlastnim stylu
a dekuju ![]()
jinx Není zač :-).
999 mozna ho pak povesim, ale chvili ted bude stat jen tak opreny... mam pro jen tak trochu nedbale oprene obrazy slabost.
jinx Já mám taky dva jen opřený a už to asi tak zůstane :-).
jinx ježiš ta su je na téhle fotce úplně dojemná
no a bu je bu, generál za každých okolností no ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí