Potrefenáhusa byl kocici mejdan? Zelvik zije? ![]()
Chlpáči a iné
moora jako blitíčka jsem uklízela asi čtyři, ale jinak želvík vypadal živej a spokojenej :-D
baltik mít tady řeku, tak si pískám. To naše čuně má nejradši kaluže s pořádnou vrstvou bahna, hodí se tam na bok, z černobílýho psa mám hnědou obludu, se kterou se stydím zajít do hospody :-) Tady těsně před činem.
Vilemina to delal nas predchozi stafford, äktualni nastesti vice miluje reky a rybniky
ale zase si to vynahrazuje svou oblibou valeni se v rozkladajich rybach :)
a z ktere casti zeme jste, ze u vas neprsi stejne jako u nas, kdyz ostatni tady porad popisuji bourky?
Ja som taká rada za moju čistotnú Elzičku. Vaši psy sú krásni, ale asi by somnezvládla takého od blata a vody potom. Tá moja nestupi ani pomaly do mokrej trávy
, hrozná fajnofka ![]()
Janulik03 no přesně, to je ridgeback! našlapujou v mokrý trávě jak baletky ![]()
Vilemina my se musíme přestěhovat asi blíž k vám do těch pískovcovejch skal, Rufík se nenapije ani z louže, pokud by do ní musel šlápnout, ale při tom válení v písku vydává i prasečí blažený zvuky...hlevně to nesmí bejt mokrý
Zizina je tak uvarena, ze chrape pod perinou na cliveka. Cela prikryta a couha z ni hlavicka
baltik hranice chko kokorinsko, srážkový stín, v pátek tu pršelo celých deset minut!
Potrefenáhusa přijeďte, teď by se mohl krásně opískovat
Vilemina jsme teď opískovávali poctivě celej víkend až do včera, akorát víc na severu

jo a k tomu srážkovýmu stínu - předpověď na víkend byly 4 dny neustálýho deště a bouřky a prej že šluknovsko - nočník Československa a za celý 4 dny tam nespadla jedna jediná kapka...
Potrefenáhusa tak konečně ti to došlo, co rufík potřebuje, to byla pořád voda, voda... chudák rufíček ![]()
![]()
jinak su a bu jsou taky vítačky, když zavítám k jinx tak bu je jistota a s malým zpožděním dorazí i su ![]()
nolita Potrefenáhusa u nás taky vítají všichni 4, čekají hned za dveřma (takže je třeba hlídat, aby někdo nezdrhl...) ![]()
Vilemina to jste teda daleko, ja myslela, ze prsi vsude, jenom ne u nas (jizni morava)
baltik já myslim, že neprší nikde ![]()
hele, flatí vítání nechcete vidět, pořád ještě nemáme zádveří, čili psem dostáváme už na schodech, křehčí jedince chráníme vlastním tělem
Potrefenáhusa Rufík v písku super, nemusíš s ním k řece, stačí pořídit pískoviště :-D
Láska největší! Přitom na začátku na sebe chvílema trochu bublali, ale my jsme se rozhodli, že se budou kamarádit, a teď se úplně milují. Nevím, jak je to u fen, ale přijde mi, že když se psi samci rozhodnou (byť s trochou dopomoci), že se budou mít rádi, tak je to takový chlapský přátelství, který prostě nic nenaruší. Fotil opět kamarád, páneček od tolerka.

Zina ale ňuňu!!!!! ![]()
![]()
![]()
Zina a dělaj u toho zvuky? Rufíček je tady u těch hrátek dost hlučnej a někdy to přejde do celkem věrohodnýho vrčení

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí