Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 22. června 2018 13:12

Zina všechno nej ! 

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 22. června 2018 13:16

Zina Tak ještě jednou tolik přeju! A všechno nejlepší! :-)

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 22. června 2018 13:28

Zina 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 22. června 2018 13:35

paktofonika presne ako píš Zina , mala som takúto blbú skúsenosť - opakovane - u nás doma, takže som zatrhla večierky, párty a podobne v spoločnosti takýchto ľudí (ono sa to pri naivnej a hravej povahe Rikiho aj ťažko striehlo, aby nešiel k niekomu, kto ho nemá rád a nemal problém dať mu hrubo a npríjemne najavo, nech sa prace...) a odvtedy je kľud. Akurát s ním neviem natrénovať znášanie návštev v kľude, lebo nemám vhodných figurantov. Som zvedavá, čo to bude po narodení dieťaťa, už teraz počúvam zo všetkých strán blbé kecy o tom, že to so psom nezvládneme, že ho máme dať preč a ako si to predstavujem aby dieťa rástlo v domácnosti so psom...Ide ma poraziť. A to som ešte zvedavá, čo návštevy povedia na to, keď najprv budú musieť pohladiť psa a dať mu maškrtu, aby na malého nežiarlil, bez toho dieťa neuvidia 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 22. června 2018 13:58

dzizisketa 

Nepleteš si buldočka s boxerem?  Boxer slintá ukrutně, ale s buldočkem, aspoň s mým, takovou zkušenost nemám. Jedině první Otík, nekastrovanej, vždycky spustil slinu když potkal nějakou fešandu (hárající), to teda byla slina jak voprať, to zas jo... ale jinak nic, a druhej Otík je kastrovanej a slintat jsem ho nezažila vůbec nikdy.

Ani vlastně žádnej z těch, který denně v okolí potkávám, a že jich je dost.

Potrefenáhusa 

Bába pitomá. Určitě sama smrděla! 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 22. června 2018 14:03

barbucha boxer teda ukrutně neslintá  a když náhodou, tak slintá roztomile!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. června 2018 14:15

Tak oslavenec všem děkuje, a prý s sebou teda mám hodit s dortem :-D.

paktofonika To je postel, co zatím supluje gauč, psi na ni teda původně neměli chodit, ale trochu jsem polevila a občas tam nastoupí. Kdysi jsme vyloženě psí gauč měli, Belisa na něm lehala ráda, ale fleťáci jsou většinu času pláclí někde na podlaze.

DrowRanger Naštěstí to jsou, aspoň u nás výjimečný případy, většina lidí a návštěv je normálních. Ale Češi jsou dost pejskařskej národ, tak věřím, že někde jinde to může být horší.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 22. června 2018 14:25

Ounz Josef má kámoše boxera a teda jak je od něj vždycky voslizlej to vůbec neni roztomilý

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 22. června 2018 14:29

ice 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. června 2018 14:30

Boxer slintá, ale je . Jenom mi teda přijde taky dost drajovvej :-D.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. června 2018 14:31

Ounz Správne. Boxer slintá superroztomilo 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. června 2018 14:32

Zina Boxer je taký veľký boston, aspoň ten náš bol. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 22. června 2018 14:33

ice moje kamarádka měla boxerku a kamarádili se s ČV, prej ty jejich hry byly k popukání, boxer drajvovej je hodně, ale proti čv byl prej fakt roztomilá bačkůrka (překousnutej látkovej obojek na jedno hryznutí apod.)

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 22. června 2018 14:35

paktofonika boxer je strašný dynamo, akorát ho trochu hendikepuje ten krátkej čumák.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. června 2018 14:43

Potrefenáhusa To porovnání by mě docela zajímalo. Mně doteď přišlo čsv jako výzva ne až tak kvůli tomu, jak se chová venku, i když je jasný, že to nebude z lehkých, ale hlavně kvůli tomu, jak funguje doma. Když to uvedu na příkladu, tak třeba naši psi dokážou otevřít ledničku, myčku a dveře a Cid by i snadno skočil na linku, ale nedělají to, ani když nejsem doma, protože tak nějak respektujou, že to nechci. Čsv k tomu podle mě přistupujou jinak a hodně historek o nich je právě na téma lednice na petlici a špajzka na řetěz, jak asi i ice může potvrdit.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 22. června 2018 14:51

Zina no tak zrovna tenhle boxerka měla na kontě sežranou maxičokoládu, co byla nahoře na horních skříňkách linky, pecen šumavy z chlebíku, strženej odkapávač plnej nádobí, u skoku za kajakářem do trojskýho kanálu jsem byla osobně přítomna..., celkově to prej byla po buldočkovi dost challenge to ČV musí bejt teda uplnej hardcore...

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. června 2018 14:55

Potrefenáhusa jo to je tadle, tak ta v sobě podle mě měla  čsv ducha :-)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. června 2018 14:56

Zina mě to vždycky překvapuje jací jsou to šplhouni po výškách, ne tak ani že to dokážou, ale že to evidentně fakt asi i vyhledávají, známá dává v jednom kuse na net fotky, jak se to jejich psisko u nich na usedlosti (mají takovej rozložitější venkovskej statek se spoustou kůlen, chlívků, stájí, apod) neustále promenuje někde po střechách...

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 22. června 2018 14:58

Zina hele, nevim, voni jsou ty boxíci fakt šílený dost a bohužel (nebo bohudík) je to tou pubertou nepřejde, ale zůstane jim to až do smrti ...

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 22. června 2018 15:04

Ranní výhled z galerie