Cid taky chodí na boty, využial jsem toho a už umí podej botu, akorát většinou člověku přinese dvě různý, třeba sandál a pohorku. Když nechám otevřeno do ložnice, tak je většinou ještě v pelechu moje tričko na spaní. A občas tady probere tříděnej odpad.
Chlpáči a iné
paktofonika ono to nie je ďaleko od pravdy, je pri ňom väčšinou musím čupieť, aby som ho ak tak priržala a ukľudnila, čiže
by sme si zaslúžili pamlsok jedn aj druhý :D
dzizisketa u nás vedú topánky na cvičenie a behanie, asi najlepší odér :D
Inak toto je taká polovičná sťažnosť - ako prišla sezóna čerešní, jahôd, melónov a marhúľ, musím sa pred psom schovávať ak niečo z toho jem, ide sa za tým zadrhnúť (pritom večernú dávku mäsa dostáva s ovocím aj zeleninou), minule so mnou zožral asi kilo melóna (obaja spolu, nielen on) a nedávno som mu dala uvarenú a nie úplne objedenú kukuricu, nech si pooberá a ten expert zožral komplet celý kukuričný klas...Ale zas tváril s apotom, že sa konečne nažral a spal spokojne až do rána s bruchom ako sud...
Otík doma taky otravuje i návštěvy, pro něj cizí lidi, ale výhradně doma. Jak za ním zaklapnou dveře a je na chodbě nebo ve výtahu, nikoho si ani nevšimne.
barbucha náš otravuje všetkých všade, nezáleží na tom, či vonku alebo doma, ono mysím cairni majú aj v charakteristike, že doslova milujú ľudí, tak on je teda ukážkový predstaviteľ plemena :D
Nemáte někdo zkušenost s Dogs Clubem na Plzeňský? Já zatím pouze tu, že na mě zapomněli se sobotní objednávkou, takže jsem tam dojela a bouchala zbytečně, což mě mírně vytočilo, čili bych chtěla případně slyšet, že to mám překousnout a objednat se znovu...
Buldoček je taky vysloveně společenskej, ale já mám holt výjimku. Asi je pořád nejistej, co od lidí čekat.
No, ale pořád lepší přítulnej buldoček nebo cairn... horší by to bylo s takovou vlezlou dogou třeba ![]()
barbucha kamarádky buldoček byl nejvíc vlezlej k lidem, který se ho štítili ![]()
![]()
barbucha áno, je dobré, že sú v prijateľnej veľkosti, keď na niekoho vyskočí pred tým, než ho spacifikujem, aspoň ho nezvalí na zem (pokiaľ to nie je malé dieťa
).
DrowRanger A teraz si predstav že máš Rikiho 2x ![]()
paktofonika nestraš, to by som si asi hodila
. Ale teda, v týchto teplách je ukážkový, prespí celý deň, vonku mu stačí 10x hodiť papek, večer si počká na misku a chce sa hrať aby o desiatej zas chrápal ![]()
Lily má občas sledovaciu náladu,je nám v pätách všade.Dokonca,keď idem na wc,sadne si za dvere a čaká
Inak sa jej v tomto teple nič nechce,len spi alebo sa niekde povaľuje,napr. pod stolíkom.

Jak se může někdo štítit buldočka! ![]()
barbucha kamarádky buldoček byl nejvíc vlezlej k lidem, který se ho štítili
Tak to byl kočka!
barbucha prej “prdí, smrdí a potí se”, jak nám jednou oznámila nějaká pani v restauraci na zahrádce
Dnes pry nestava ![]()

jinx Juuj tie labky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí