Catherinne ale ten pupíček ![]()
Chlpáči a iné
paktofonika ti tví jsou úžasný! Já kdysi v ulici dost potkavala jednoho buldočka a ten strasně chroptil a připominal mi tak moje nejhorsí astmatické období. ![]()
Zina všetko najlepšie oslávencovi
Všetky mačičky a A&P ![]()
Potrefenáhusa jj, Josef boxera utahá jako kotě, zatímco sám by ještě pokračoval. A to je R. 4 letej nasvalenej a statnej pes. Jen teda je hodně znevýhodněnej, vůbec nedokáže Josefa pořádně rafnout jak má krátkou tlamu a Josef hustou srst a sám to dost od toho mýho magora schytává, má s ním svatou trpělivost.
Zina Naša boxerka roztrhala gauč keď bola ešte šteňa, potom už nič. Nechodila ani do chladničky ani do špajze. Skrinky ju nezaujímali. Zato vonku bola ako delo, raz videla v diaľke zviera a rozbehla sa za ním, zem samý ľad, ja som za ňou letela po zemi pretože ako ma trhla tak som spadla. Zareagovala tak po 100 m. Ale keď sa presťahovala na dedinu tam ju strašne zaujímali sliepky a iné domáce zvieratá.
Potrefenáhusa Mně se hrozně líbí a mám ráda psy, co je to nepřejde :-D. Ale muž už asi plně podlehnul kouzlu fcr (na kterýho na začátku reptal, že už je to moc), tak nevím, jestli u nás někdy něco jinýho projde.
ice Nechodíte náhodou na Kampu? Jednoho fešáka jsem tam už párkrát zahlídla :-).
paktofonika :-]]]. Nemáš foto?
Zina Musím sa pozrieť medzi starými fotkami. Tak až budem baliť tak sa pozriem. Bohužiaľ som dosť veľa fotiek stratila keď som sa pred pár rokmi sťahovala.
paktofonika myslím, ze to dělo na boxera fakt sedí ![]()
To teda sedí. První Otík kamarádil s boxerem odvedle, resp. boxer odvedle ho miloval... a tak nějak se přes Otíka zamiloval i do mě, což byla zejména při vítání dost potíž, polovyražený zuby (moje) při snaze o přátelský polibek included ![]()
Zina hele, nevim, voni jsou ty boxíci fakt šílený dost a bohužel (nebo bohudík) je to tou pubertou nepřejde, ale zůstane jim to až do smrti ...
můžu potvrdit ![]()
Kolegyně si pořídila psisko, fenku. Japan chin. Nechtěla čekat do podzimu na štěně, tak si vzala dvouletou šampionku, protože panička je už postarší a končí s chovem.
Řeknu vám.. nemít ráda psy tak úplně všobecně, bez ohledu na zjev i rasu, tak tohle je tak příšerná šereda, že nepochopím, jak se může někomu líbit. Polštářová příšera s vyvalenýma bulvama a ztraceným čumákem.
Než tohle, to raději uslinanýho prďolu.
Ale stejně je to miláček , nejsem rasista ![]()
![]()
Zina hele, nevim, voni jsou ty boxíci fakt šílený dost a bohužel (nebo bohudík) je to tou pubertou nepřejde, ale zůstane jim to až do smrti ...
Už jsem na toho boxera skoro přemluvená. ![]()
Jinak teda - máme u Cida pubertu fázi dva, nebo to možná už není puberta, ale přerod v úplně nejvíc dospělýho, samostatnýho a namachrovanýho psa. Ocas nosí nahoru až k nebi (dokonce nám to napsali na výstavě do posudku :-]), ale hlavně ze dne na den při venkovním provozu úplně ohluchnul - v lese začal lítat půl kilometru daleko a občas se na oslovení ani neotočí! Takže nafasoval stopovačku, na přesuny halti a jedeme to zase celé znovu! (Doma samozřejmě úplně nejhodnější mazlící pejsek.)
Zina ach, dúfam, že toto nebude nákazlivé ako to zvykne byť v ostaných vláknach ![]()
Zina No to teda!!! Stopovačku už nikdy. Ako som sa u Amy natrápila tak tfuj tfuj tfuj u Percyho som ju ešte nepoužila. :)
Catherinne krásný holky ![]()
Dyk je to roztomilý!
A my buldočkáři víme, vo čem mluvíme ![]()
Catherinne To je boží! ![]()
rychlé foto při příležitosti čištění budky

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí