Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 26. června 2018 10:38

Potrefenáhusa 

No pro mě to pes teda vůbec není, ale známá má dvě a kouzlo rozhodně mají, přinejmenším jsou to vážně krásní psi s roztomilým kukučem. Ale už jsem slyšela i spoustu náhledů, že všechny tyhle opičiny jen mají borderám nahradit ovčáckou práci, a kdo nemá ovce, ani si je nemá pořizovat - a problémy s pasením čehokoli mívají často. Ale to by se dalo polemizovat i o loveckých psech, třeba o naší Boňuli, i když my jsme v tom částečně nevinně, přece jen je to kříženec z útulku a mohla z ní vyrůst lemra líná nebo typ Rufík (to by mi asi vyhovovalo nejvíc!).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. června 2018 10:42

Bledule No somarina. Keď hádžem Amy loptu je najšťastnejší pes na svete a nosí ako sa jej chce :D. V poslednej dobe si ľahne ďaleko odo mňa a váľa sa s loptou v tráve. Hotové trápenie :DPercy preferuje tanier.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 26. června 2018 10:44

dzizisketa mně se borderky asi líběj ze všech psů nejvíc, i některý drobnější australáci nebo šeltie....ale já bych na to rozhodně neměla, to je fakt pes buď na pasení nebo na sport, a toho já nejsem schopná. Jsem tu asi psala, jak jsme s Rufíkem chodili s jednou ve dvojici na trénink a co se Rufík učil 14 dní, borderka pobrala asi během 2 vteřin.....jenže si k tomu ještě sama spoustu přidala a když to neměla, tak jí z toho přeskakovalo....vlastně je na ty tréninky dohnalo to problémový přeskakovací chování...

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 26. června 2018 10:46

Nu ale přiznám se, že už jsem došla tak daleko, že když jdeme házet talíře (už jsme tedy dlouho nebyly), tak dávám Bonnie rozcvičku před a strečink po, stejně jako když jdeme na kolo nebo běhat. A ve čtvrtek jdeme na balanční cvičení. Crazy dog lady prostě

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. června 2018 10:51

Potrefenáhusa Jedna pani co býva neďaleko ma borderku a drsnosrsteho jazvečíka. Evidentne už starší pretože chodí dosť pomaly. Takže ide ona, 50m za ňou jazvečík a pred ňou robí premety a otočky bez povelu borderka.

A na cvičáku raz stála vedľa mňa pani s borderkou ktorá ju pozorovala a stále sa dožadovala pozornosti a povelov, práce. Amy ma mala v paži samozrejme, to je jednému ľúto ze ten jeho pes nedrží pozornosť ako borderka ale som si uvedomila že z dlhodobého hľadiska by mi to asi prekážalo. Niečo medzi je ideal. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. června 2018 10:51

dzizisketa Napíš potom svoje dojmy prosím. A kam ideš? 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 26. června 2018 10:59

paktofonika 

Do Pesoparku, tam to mají po třech max., doufám tedy, že lektorka bude mít čas se nám věnovat, jdeme poprvé.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. června 2018 11:04

dzizisketa V Uhrinevesi? Tam sme boli, majú tam toho viac, určite tam pôjdeme až budeme miestny.  Mne sa dosť páči ten treiball, nikdy som to nevidela až tam a takisto tam majú bull sporty. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 26. června 2018 11:04
Reakce na dzizisketa:

Crazy dog lady prostě

​Správně!!!

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 26. června 2018 11:09

paktofonika 

Jj, v Uhříněvsi, tam to mám kousek. Treiball mne taky zajímá, musím se na něj ve čtvrtek přeptat.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 26. června 2018 11:22

paktofonika Ha Ha, to jsem viděla na Insta. Amy se válí v trávě a před kamerou frnk, frnk, napřed letěl talíř a pak Percy.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. června 2018 11:23

Bledule Presne! Plánované to nebolo ale vyšlo to super :D A hlavne tam vidno že nosia ako o dušu 

Online baltik
4990 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:24

ja jsem teda v Anglii videla i borderky, ktere se na prochazce tak nudily, ze si hazely balonek/sisku samy :)

dzizisketa a jak delate cilene strecink s Bonnie? Nas se protahuje jen sam, predni nohy, zadni nohy

Na balancni cviceni mel muz s nasim psem ted o vikendu na kursu poslusnosti (psa, ne manzela) a libilo se mu to

jo a privezl odtamud zajimavou radu co delat, kdyz se k vam riti cizi pes - pry vzit hrst mlsek/mnamek a hodit to proti nemu, ze ho to minimalne prekvapi a pribrzdi, idealne zastavi a zacne je jist

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:40
Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 26. června 2018 12:49

Včerejší oslava byla bouřlivá. Nejprve asistence při skládání škrabadla a následně nejoblíbenější činnost na světě - spání   

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:28

Malvin Chudáčka to zmohlo.  Jak je ta první fotka naležato, tak jsem si myslela, že je nacpaný v nějaké rouře.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 26. června 2018 13:56

Odfukovala jak na lesy, ja ruku uz drevenou, ale neda se nic delat, je to laska 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. června 2018 14:28

jinx 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 26. června 2018 14:34

paktofonika to je hrozne zvire ta Su 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. června 2018 14:36

jinx Ja bývam takisto obložená, nohy drevené no ale pohneš sa?