Potrefenáhusa na tu borderku na Vysočanské se vždy tesim. Zvedne mi naladu
Chlpáči a iné
Zina Proč právě ovce? Jedna známá borderka si vystačí s pasením aut - vždycky běží po chodníku podél silnice s auty, které zná.
Stará Stanová Kůže to je trochu smutny, ne?
Potrefenáhusa Proč? My se smějeme a ten pes z toho má taky radost, teda těžko říct s jistotou, ale vypadá, že se baví.
Stará Stanová Kůže tak kdysi kamarádka venčila vlčáka v autě, a taky mi to nepřišlo legrační...
viktorka_od splavu Eh, no tak to je opravdu buranský.
Tadyta borderka postává s pánem (místní postavička, co pořád někde courá a s někým plká) na chodníku a jak vidí známé auto, vystartuje a běží podél něho. Přesně na okraji chodníku se zarazí a běží zpátky.
Stará Stanová Kůže no ptala ses, proč ovce-protože je to super pracovní pes, kterej potřebuje zaměstnat, voni jsou pak schopny třeba utíkat a past auta na křižovatce, což mne přijde smutny. Proste mi to nepřijde jako úplně beznej psi mazlíček, je to pes vyloženě na práci nebo na sport, podle me
Potrefenáhusa Aha, tak tohle neznám. Tenhle je šťastnej, sportuje takhle a u něj je to i bezpečný - nikdy jsem neviděla, že by přeťápl sám do silnice, vždycky to ubrzdí. A když má přejít silnici, vždycky se napřed podívá, co na to pán. No a i společensky se vyžije, je to miláček celý čtvrti, opravdu mimořádně milý a inteligetní pes, se kterým je sranda.
Stará Stanová Kůže Já nevím, no, ale když vidím takovýhle náhradní chování, tak je mi toho psa spíš líto. Že cítí, že by něco takového dělat měl, ale nemá příležitost, tak si to vynahrazuje, jak umí. Umím si představit, že u toho vypadá vesele, i je veselý, je to aspoň něco, ale to neznamená, že by mu někde u ovcí (v tomhle případě) nebylo stokrát líp.
Zina ...a vlkodavovi u vlků...
Dle našeho exempláře soudím, že všem psům je stejně nejlíp v posteli

je

dzizisketa Presne tak,

Je.

I kockam (zalezla v povlaku od polstare)

dzizisketa Potrefenáhusa paktofonika Sweet Potato tak to se povedlo ![]()
![]()
jinx to je šelma
potvrzuju - nebo na gauči, hlavně pod dekou!

Magráta no to pozor!!! To ona je, na to si potrpi!
RoSa Bez deky ani na krok ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí