paktofonika cena hrozná. U nás teda obojek je úplně jedno, jak vypadá, protože není vůbec vidět (mmch máme novej obojek od Moorie se jménem a telefonním číslem, anabáze s vracením a přešíváním na větší included...
), ale mně se strašně líběj ty pelíšky Cloud7, ale to bych se asi nejdřív musela provdat za nějakýho Rotschilda (a zatajit mu, kolik stál psí pelech)
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa Aj mne sa páčia, v Sušienkove som ich obzerala a fakt sú krásne a kvalitné ale cena je masaker. Pomaly drahšie ako môj matrac. Nie žeby som nechcela psom dopriať ale
To tie Hunter pelechy sú cenovo v pohode. Ja už plánujem nové pelechy dlho ale vyhodila som Poäng a molitan s matracom som nechala a v tom zlome rozstrihla tak super pelechy ![]()
paktofonika pelíšek nějakej potřebujem, nejradši matračku, ale tu, co jsme měli naposled, doporučit nemůžu, hrozně brzo se slehla a to je Rufík celkem tintítko.
Potrefenáhusa No ja budem musieť kúpiť tie čo má Gino a MPLee. Už už som ich mala objednane ale nakoniec som to nechala tak. Ale rozhodla som sa že už konečne vyhodím všetky deky čo sú doma, furt len periem, a budú sa prikrývať pelechom. Takto si to maľujem. ![]()
Keď Rufík niečo preležal tak asi nič moc. Koľko že to váži? 7?
paktofonika 8. Celej se dost rychle slehnul, přitom novej byl krásnej.
paktofonika Bohužel s jiným obchodem zkušenost nemám
My máme uplně všechno od DG - vodítka, obojky, oblečky, pelechy, košíky...
Našla jsem třeba toto, ale ta cena se mi zdá zase podezřele nízká.
MPLee To bude asi koženka. Prejdem si ešte poobede etsy aj Sashe a možno niečo nájdem.
A fotky sú kde!!! To nejde tu len takto debatovať a Gino nikde! ![]()
Potrefenáhusa Tak ten Cloud 7 by sa určite nezľahol. Založ pokladničku ![]()
Potrefenáhusa Tie obojky Mooria na mňa vyskakujú na IG. Niesú nastavovacie že si musela meniť?
paktofonika nastavovací, ale jen do určitý míry, přehlídla jsem poznámku, že pokud je na obojku cedulka s tel. číslem, je obojek kratší, nechybělo moc, asi 2 cm
Ale přešili mi ho s těma už použitejma komponentama, nemůžu si na služby v nejmenším stěžovat, jen teda to poštovný zbytečný navíc z toho udělalo docela luxusní obojek...
ohromně pohodlný vodítka má Red Dingo (ale neni kožený) - ta rukojeť je krásně vypolstrovaná, jak mech, fakt to maj dobře vymyšlený ![]()

mají veselé karabiny ve tvaru postavy psa, i s ouškem a ocáskem ![]()
kožený pak mám tohle a taky dobrý - ale nedávala jsem pozor, jakou délku vlastně sháníš... ![]()

Potrefenáhusa Na Terkovi taky není naštěstí obojek moc vidět, už má ten svůj od ROGZ strašně dorvanej a já mu ho teď pro svoji pověrčivost nemůžu vyměnit. Ale vydržel teda hodně, minimálně 9 let to na něm (jako na to obojku, ne psovi) nebylo vidět, že ho má taky dlouho.
Vodítka máme jedno od Rogz klasický, co bylo k tomu obojku, a jedno nějaký noname přepínací - respektive máme jich víc, ale nosím hlavně tyhle dvě. Už je na nic teda taky vidět zub času, se vždycky stydím, když tu pak paktofonika hodí fotky se svojí super výbavou :-).
Potrefenáhusa No aha, náhodou som našla nylonové prepínacie 260cm. Takže existujú :D
http://www.mihor.sk/pogumovane-prepinacie-voditko-vnp013-620
RoSa Ďakujem za tip, pozriem to! Kožené je veľmi zaujímavé. Aká je jeho dĺžka? A nieje ťažké?
paktofonika jo, tohle je přesně to, co nejradši.
Zina to poslední rozepnutí obojku ![]()
![]()
![]()
(Za dlouho!!!!!)
to kožený má jen 75cm, takže spíš na fešáckou promenádu...
ale na to, jak je masivně udělaný, je docela lehký... už ani nevím, kde jsem ho kupovala - jen si pamatuju, že bylo docela drahý ![]()
RoSa no to na ty naše malý šmudly neni, Rufík je na to i moc nízkej, je fakt krátký. Ale na proménádu s RR asi jak dělaný
RoSa Fešácka promenáda ![]()
Musela by som si k nemu čupnúť, ale najprv naučiť psy sa promenádovať. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí