moora Jezis, vy jste uzasna, moc dekuju
Podrobne jsem to procetla a nejdriv me velmi zaujal zako, ale nelibilo se mi, ze ma tendenci oblibovat jen jednoho clena domacnosti a na ostatni kaslat, ba i utocit. Pritel je doma mnohem vic nez ja, takze uz vidim, jak se oba proti me spiknou!
Takze uvazuju o te are! Dle popisu je to idealni papousek pro nas a jeste ted kdyz vidim ty fotky 
My tady v jednom sousednim meste mame obchod, Bird is the Word, ktery, jak nazev napovida, se specializuje na ptaky. Je to zaroven i chovna stanice. Pokud si poridite papouska, ktery se tam narodil, tak je URCITE dokrmovany rukou a vubec socializovany.
O tom zastrihavani kridel uz jsem slysela a neskutecne me to s..e. To jsou typicti Americani - oni jsou presvedceni, ze zvirata jsou vlastne takove zive hracky, pripadne dekorace do domu. Papouskum ustrihat kridla, kockam vytrhat drapy, psum dat elektricky obojek, aby hlavne ani jednou nezastekali - hnus!!! Pozeptam se v tom obchode, jak to tam maji. On se tam da papousek objednat i predem, tak bych se treba s nimi mohla domluvit, ze memu nic zastrihavat nebudou. Ja chci, aby lital - proto taky asi nechci vylozene velkeho, aby mel u me v bytecku na litani vic mista. (Neni to, pravda, bez rizik. Nasi andulku jsme vzdycky vecer pousteli z klece, aby se prolitala po kuchyni, a ona jednou spadla tatinkovi do pullitru s pivem a ac jsme ji co nejrychleji vytahli za ocasek, tak se stihla namazat a nemohla se pak udrzet na bidylku).