Kokoska Vypadá to tak. V tom případě ale hrubě zanedbali údržbu a my to ted odneseme ![]()
Chlpáči a iné
Jiná Realita Tržím Pupíkovi palce, ať je brzy fit :-).
Kokoska V neďalekom Petcentre mali minule toho ukecaného pusteného navoľno, skoro som vyskočila z kože keď sa z ničoho nič objavil vedľa mňa :D A furt, Ahoj Ahoj Ahoj Ahoj.
Jiná Realita Nemohl se Pupík něčím otrávit?? Někde něco mohl sežrat nebo možný je i zlý úmysl nějakého hajzla ![]()
Já zažila papouška ve vývaru, naštěstí to přežil a žil ještě roky, ale sranda to moc nebyla, když ho vytáhli.
MP Marge No tak nějak. Dnes už jezdil Kačence na hřbetě, přes Tymiána nacvičoval přeskok koně na šíř a Netopýrce se pokusil usadit na hlavě. Rozinka uvažuje o emigraci. Jo a museli jsme jim zamknout kočičí dvířka. Takže to, že manžel ráno odešel v počůranývh teniskách vůbec nemůže být kvalifikováno jako trestný čin, ale jako jednoznačná nutná sebeobrana.
To jiste ![]()
MP Marge
Já zažila papouška ve vývaru, naštěstí to přežil a žil ještě roky, ale sranda to moc nebyla, když ho vytáhli.
To si snad radsi ani nechci predstavit, chudacek malej ![]()
No jo, kdyz oni jsou zvedavi a radi do vseho strkaji zobak, co tak slysim od kamaradu...
Byl to neohroženej frajer, ale pak se dost zklidnil.
EDIT: Tak hlavně pozor při vaření, stát se můžou různý věci.
dynda Jo, to ja, az si papouska prinesu domu, budu uplne paranoidni.
dynda Nám se andulák kdysi přilepil roztaženýma křídlama na mucholapku. Vyprostit ho a očistit potom bylo něco strašného. Od té doby mě upřímně nenáviděl. ![]()
To zní taky hrozně, chudák.
moora No ale ta ara
Tu zkusím vnutit tátovi, už víc jak tři roky má pořízenou klec na papoucha a furt nic do ní.
je to kluk, je natírací na chleba, jsou mu 3 měsíce a je právně volný :-))
moora A do USA byste ho poslat nechtela!? ![]()
začíná to vypadat, že má pupek vyhřezlou ploténku.
jestli jo, spáchám asi sebevraždu, protože to vleklé utrpení s tím samým problémem s předchozím psem bylo nesnesitelné. ale jemu aspoň bylo přes deset, nebylo to konečně trochu dospělé štěně.
vůbec nevím, co si počnu.
pes jen tak leží, opatrně vstává, opatrně lehá, zvednout nožička mu nejde, zadní nohy má takové jak vařečky.
do toho pořád slintá. výsledky pořád nevím. snad zítra ráno.
MP Marge jj, mam modryho. ale jsou dost teritorialni a tak miluje jen me a na pritele je trochu vostrejsi....kazdopadne rika pusinku, svoje jmeno a "tickle tickle" ;) vrze jako postel a umi se smat jako ja a ve spravnou chvili.
moora to vubec nerikej! po cervenoramenakovi touzim uz roky;) nastesti teda vim, ze by u nas byl hodne sam a proto to nejde. Jinak jsem davno crazy parrot lady
Jiná Realita to mě mrzí, držím palce!
MP Marge jj, mam modryho. ale jsou dost teritorialni a tak miluje jen me a na pritele je trochu vostrejsi....kazdopadne rika pusinku, svoje jmeno a "tickle tickle" ;) vrze jako postel a umi se smat jako ja a ve spravnou chvili.
To je super ![]()
Jen ta teritorialita by mi trochu vadila. Ja potrebuju, aby nas papousek mel rad oba ![]()
MP Marge on nas mival rad oba, ale posledni treba rok(mame ho 7 let) me obcas brani a vyjede po pritelovi, nevim moc proc.
711990 Tak tomu rikam psychologicka zahada ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my