Lama_z_Lana Něoc jako výměna manželek - lidi, co chtějí lamu, přesun jedním směrem, lidi, co nechtějí, druhým směrem, vás už to v tom třetím patře stejně určitě taky otravuje, takže se přesuneme k Potrefené huse a antilamy si můžou jít bydlet spolu!
Chlpáči a iné
Zina podle dojmu bych řekla, že latifundie, co má Jiná Realita, by byly zřejmě pro chov lam nejvhodnější
Zina Lidi co nechteji lamu a Lamu pak co? ![]()
Zina naše veterinářka jednoznačně doporučuje lamy (prej psy a kočky má každej (ty má teda taky))
Já bych lamu na tvým místě ještě zvážila, tahle by i barevně by zapadla..
Potrefenáhusa Za mě cajk, ale budete to odtud mít daleko do COSu :-D.
Zina hlavně, aby tam jezdil Rohlík!![]()
já bych navrhla, aby se k nám přestěhovala lama i Lama_z_Lana , potřebujeme pomoc na latifundiích ![]()
Potrefenáhusa
Jak se Goliáš naučil chodit ven? Respektive chodit ven a neztratit se?
nejdřív chodil jen do sklepa, pak začal vykukovat na zahradu.....že byl venku na trávě se ze začátku dalo poznat jenom podle poblitýho sklepa :-))
A pak už dobrý :-)

Můžu být v příštím životě pejskem nebo kočičkou u vás?![]()
dzizisketa mně by stačilo být pejskem nebo kočičkou u nás
závidím jim každý den (i když pupkovi teda teď ne), ale když vidím naši kočičku, jak se s mastnou hubou od vybraného masíčka převaluje blahem na slunci, zatímco já běžím do práce, sžírá mne zelená závist ![]()
Jiná Realita no ale kočky jsou na tohle fakt strašný! ještě když se někde tak labužnicky vyvalujou a tvářej se jak vládci všehomíra a člověk musí kmitat...
Potrefenáhusa nejhorší je s ním pracovat, tedy pokoušet se pracovat, na zahradě. on prostě svádí k tomu, aby se člověk na všechno vykašlal a šel ho drbat na bříšku ![]()
Poblitej sklep
On se musel nabažit, no.
Jiná Realita Potrefenáhusa jsou to pomocníci a asistenti ![]()
v příštím životě bych klidně byla kočkou u nás
![]()

paktofonika bobíci ![]()
To už je nový domov? Jsou krásní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my