Zina hezky hezky!!! (závidím, jakže se to dělá?)
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa U Rufa nevím, u retrívrů to jde uhrát na to, že je s tebou ještě větší zábava než při tom pronásledování. Oslizlej míček a pamlsky pořád po ruce a přiblbý poskakování a jásání při tom přivolávání included.
Potrefenáhusa Tolik změn! úžasné, užijte si bydlení a i skvělou zvířecí trojku.
Já jsem byla s Daníkem na seniorské prohlídce, v poslední době nějak zhubl, jinak se zdál OK. 14,5 let .Výsledek: ledviny v prd-li, pár měsíců prognóza. Má přísnou dietu, ta mu moc neleze.Ale jinak je pořád mazel, na zahrádku chodí rád a na stůl si pořád vyskočí. Je to život.... Takže to vypadá, že bude doma za chvilku prázdno. Zatím na další kočku nemám pomyšlení,ale možná to centrální distribuce koček nějak zařídí.... Uvidíme. Tak ho teď rozmazlujeme. I Tiffanka je na něj nějaká hodnější :-)
Berta
To je mi líto. Bohužel, kocourci na ledviny trpí často.
Sweet Potato No jo, už je to starý pán.... co naděláme
Berta ach jo.
![]()

Berta Ach jaj, je mi to ľúto. Užite si spoločný čas čo najlepšie ![]()
paktofonika tak, co kdybys zapomněla že?![]()
Berta toto je vždycky tak smutné... ale ještě máte čas, tak si ho užijte ![]()
a pupíkovi od Jiná Realita držm pěsti...
Berta neee:-( zas takový věk to pro domácího kocoura není.. ale mají devět životů, třeba ještě zabojuje![]()
paktofonika no co co, se stehuje do Prahy, ne? ![]()
Berta to je vzdycky smutne, je mi to lito.
Jiná Realita docitam to o pupovi a drzim pesti.
Potrefenáhusa no co dodat ![]()
![]()
![]()
Berta užite si posledné chvíle čo najviac,je mi to ľúto
Jiná Realita Pupkovi držím palce
Potrefenáhusa blahoželám k novému bývaniu a tí traja ![]()
paktofonika čuduješ sa?Okolo sa všetko balí,veľký pohyb...tak isto je istota
Berta to je mi líto ![]()
paktofonika jak u nás, připravím tašku (kufr, krosnu...), že se sbalím, a jsou tam ![]()
Berta taky je mi to lito, tohle je vzdycky moc smutny, tak ať je to ještě hezky co nejdyl! ![]()
Tak ale teď na to koukám, to by Goliášek zasloužil parťáka, aby nebyl proti psí převaze. A gratuluji všem dvoj i čtyřnohým k novému bydlení. Jak se Goliáš naučil chodit ven? Respektive chodit ven a neztratit se?
Tohle je vždycky smutný, i když všichni víme, že to jednou přijde. Nechutnají mu ani ty dietní kapsičky? Možná si s tou dietou ještě svůj pobyt u vás o něco prodlouží.
Pupíkovi držím palce, někdy sem vlítnu jenom kvůli němu. Snad už to je na dobré cestě.
dynda my dvě venkovní kočky máme (kolektivní s celou ulicí dohromady), v zimě byly zvyklé chodit do sklepa ohřát se k trubkám a na schody do sklepa k mističkám a Goliášek teda nesnáší úplně dobře, když mu někdo ujídá jeho kapsičky! :-))
Černá kočička je asi tak o polovinu menší než Goliáš a dost se ho bojí, i když jinak vypadá, že by bydlela docela ráda :-))

Potrefenáhusa Kolega se kdysi přestěhoval s kocourem (rezavý Luciáš) z bytu ve městě na venkov na statek. Prý kocoura fascinovala stodola. Lezl po trámech, začal lovit myši, snad ani nechodil do domu, asi se mu zdálo, že se dostal do ráje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY