Začátky teda nebyly úplně snadný, ona Trnka je v tom kontaktu dost urputná (a jak buldozer) :-))

Začátky teda nebyly úplně snadný, ona Trnka je v tom kontaktu dost urputná (a jak buldozer) :-))

Potrefenáhusa asi jsem něco někde prošvihla, ale přestěhovali jste se? jste na prázdninách?
fotky i komiks jsou naprosto skvělý.
Jiná Realita přestěhovali, už asi před půl rokem. Já jsem to nezmiňovala, jen se mi nastřádaly zábavný fotky :-)
Potrefenáhusa a Trnka je tedy taky vaše? jen pro upřesnění ...![]()
Magráta tak teď už asi jo ![]()
Potrefenáhusa se priznam ze jsem uplne zmatena teda:D tolik novinek!! kazdopadne trio je uzasny!
Potrefenáhusa
jsem dost pozadu, teda. takže jste opustili dvoreček a sousedův balkonek s holubem ![]()
711990 já sem byla taky zmatená ![]()
Potrefenáhusa podle fotek to vypadá na super bydlení
Jiná Realita co Pupek?
Magráta nechci to ani nahlas vyslovit, ale dnes se zdá býti mnohem lepší
dokonce kroutil ocasem, což několik posledních dnů nedělal.
Potrefenáhusa ps: zrovna jsem házela do košíku tu utěrku, co máte na sporáku ![]()
Jiná Realita tak to je dobře ![]()
Potrefenáhusa okrem chlpáčov sa mi páčia schody.
Magráta nechci to ani nahlas vyslovit, ale dnes se zdá býti mnohem lepší
dokonce kroutil ocasem, což několik posledních dnů nedělal.
super, držíme palce!
Potrefenáhusa ps: zrovna jsem házela do košíku tu utěrku, co máte na sporáku
ta byla myslím loni z Tchiba?
Potrefenáhusa pockej takze ty uz nebydlis v praze? To jsem teda prekvapena!
Potrefenáhusa Trnka je strašně super jméno ![]()
Potrefenáhusa jj, tchibo, letos teda ve slevě O:-)
Krásná zvířecí trojka
A domeček na venkově teda závidím ![]()
Zapomněla jsem se pochlubit - odvolala jsem dneska Cida na první pokus od běžící srnky, vyběhla najednou z křoví, a ke kočce na ulici se už ani nerozběhnul, jen na mě kouknul, že by z něj ještě něco bylo? :-) :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.