Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. zaří 2018 07:03

whiskas Je mi to ľúto  

Offline pecka
6159 příspěvků moje polička 19. zaří 2018 07:05

whiskas  drž sa 

Offline pecka
6159 příspěvků moje polička 19. zaří 2018 07:06

ice krasavec,blahoželám

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 19. zaří 2018 12:05

whiskas Také je mně to líto..... ale to by je člověk nemohl pustit na krok..   nic si hlavně nevyčítej...

Offline dzizisketa
8850 příspěvků moje polička 19. zaří 2018 17:11

Behejsepsem otevře v Praze shop i s kavárnou, těším se! 

Offline Potrefenáhusa
38464 příspěvků moje polička 19. zaří 2018 17:17

dzizisketa nějaký lehej se psem bysme potřebovali :-))

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. zaří 2018 17:35

whiskas 

Tohle je vždycky moc smutný. Aspoň že to bylo rychlý. Bohužel tohle patří k té jejich nádherné svobodě. Drž se!

Offline Janulik03
19962 příspěvků moje polička 20. zaří 2018 16:44

Potrefenáhusa u nas by sused uvital zas behejzapsem. Zas som sledovala, ako Jackie vystartoval z branky, preskocil potok a zmizol v trsti. Sused s nadavkami vybehol z branky, krivkal po mostiku cez potok a zmizol mi z dohladu ale pocujem nadavky. Nahla sloboda chudaka bude stat zas den vazenia. A takto sa to zopakuje cca raz za dva tyzdne. Mam to v priamom prenose z okna

Offline whiskas
20663 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 09:06

paktofonika pecka Berta dynda  Děkuju. 

Offline Potrefenáhusa
38464 příspěvků moje polička 22. zaří 2018 09:48

Ale nápad to byl náhodou moc peknej, kdyby soudruzi nekde neudělali chybu!!!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 22. zaří 2018 09:54

Potrefenáhusa copak to Rufatko odnasi? esko? pak by z toho slo slozit jedno dost vystihujici slovo

Offline Potrefenáhusa
38464 příspěvků moje polička 22. zaří 2018 09:56

jinx béčko, esko tam kupodivu nebylo 

Offline Potrefenáhusa
38464 příspěvků moje polička 22. zaří 2018 11:30

Caturday 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. zaří 2018 12:21

pup včera našel kudlanku  byl z ní doslova vyplesklý, seděl u ní a hlídal si ji.

taky ji všem ukazoval, to asi ještě nikdy neudělal.

hmyz ho podle mě nikdy nezajímal 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 22. zaří 2018 12:27
Reakce na Potrefenáhusa:

jinx béčko, esko tam kupodivu nebylo 

​a jo  to vis, narocny patecni vecer 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. zaří 2018 19:47

whiskas To je mi moc líto. Někdy jsem ráda, že naše ven nechodí. Drž se.

Brácha pořídil holčičkám kocourka. Bydlí sice v rodinném domku, ale na sídlišti. Z obou stran silnice a paneláky. Kocourek je pěkný tulák. Už 2x ho hledali. Jednou ho měla sousedka a jednou jim ho (po vyvěšení letáků) přinesla nějaká paní. No byl doma den a už je zase pryč. Tentokrát týden, takže pochybuju, že by se ještě vrátil. Je to malinké, hubené kotě a asi ho každej z lítosti vezme domů, když ho najde. Ještě je hodně přítulný. 

Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 22. zaří 2018 22:38

Renusatko Tatinek taky takhle prisel o nasi v poradi druhou kocku. Mame rodinny dum v ulici, ktera za meho detstvi byla tak odlehla, ze jsme si na ni hrali s micem a jezdili na kolobezce. Ac je uprostred mesta, vsude v sousedstvi byly zahrady, kde lide chovali i slepice (casto nas probouzelo kohouti kokrhani jako nekde na venkove). Pro kocky ideal. Jenze po mem odjezdu se zahrady zacaly jedna za druhou prodavat, stavely se nove bytovky, a dneska je tam tam tak rusno, ze jsem malem ulici nepoznala, kdyz jsem v roce 2011 priletela poprve po osmi letech na navstevu.

Takze ted ma tatinek s kockami dilema, ale zatim se shodujeme v tom, ze je pro kocky lepsi, aby mely plnohodnotny zivot. Takze soucasny kocour chodi ven a lovi ve zbyvajicich zahradkach, a pak se vraci lenosit domu. Jja tady trnu hruzou, aby se mu neco nestalo, protoze tatinek k nemu ma mimoradne silne citove pouto a pripadnou ztratu by tezce nesl. No jo, ale drzte kocoura doma, kdyz je zvyklej chodit na lov - tuhle pry domu privlekl i vrabce! 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. zaří 2018 22:46

MP Marge Já myslím, že tohle kotě bylo hodně malé. Určitě ještě kojené. Taky ho našli, ale na vesnici a 14 dní ho nikdo nehledal, tak ho vzali do Brna. Jenže vůbec ne domů. Kdyby možná žil nějakou dobu doma a potom ho postupně pouštěli ven, tak si zvykne. Takhle se prostě hned toulal a domů netrefil nebo to ani nebere jako domov. Je opravdu malinkej a prodejnej, tak špatně mu nebude, protože si určitě nové majitele zase najde. Jen teda si na něj všichni zvykli a je pryč. 

Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 22. zaří 2018 22:47

Renusatko Snad jo, drzim palce 

Mne to na te ztrate prijde to nejhorsi: Nevedet, co se vlastne stalo. 

Offline viktorka_od splavu
49040 příspěvků moje polička 22. zaří 2018 23:21

Renusatko naši kocuři byli zavření uvnitř 3 měsíce. taková byla podmínka útulku. a fakt jsou tak zvyklí že se toulají minimálně. v zimě se jim ven ani nechce. v létě je to horší, tak je hlavně potřeba (co mám už vyzkoušeno s předchozím kocourem) že se nesmí pustit ven večer když je tma. protože oni jsou noční tvorové. když vyběhnou po setmění tak se nevrátí, leda ráno nebo už vůbec. jak je klid toulají se daleko a hrozí že je něco přejede nebo sežere nebo tak. přes den se nevzdalují ze zahrady, polehávají u dveří, pospávají na schodku. nekrmit, k večeru zavolat na krmení a pečlivě zavřít:-) ale venku je to hodně baví a já je ráda pozoruju a nechtěla bych jim to upřít. teda znám to jen s obyč venkovníma kočkama. mít nějakou domácí šlechtěnou, asi taky nepouštím.

jo a kdysi přítulný kotě si taky chtěli sousedi ponechat, to musí být člověk ostražitej:-)