Jinak u nás se taky spí, ale po jednom na židlích, nikdo se nechce tulit (leda ke mně a to nefotim
) jo a jen pro pobavení, černej pan kocour, kterej se svýho času tvářil, že z koupelny niiikdy nevyleze, a pak se s velkou slávou osmělil a vylez a naučil se ‘pojď hop’ na židli a moc rád je hlazenej, zjistil, že u mě v pokojíku (bejvalej dětskej u mamky) je moc pohodlná postel..no a oranžová kočička umí otevírat dveře..no a dneska dopoledne sem je přistihla, jak oranžovej černýmu zkouší ten pokojík otevřít
oba tam stáli za těma dveřma, jeden skákal na kliku a druhej strkal tlapkou do dvěrí (úplně slyším, co si u toho asi tak řikali)
Chlpáči a iné
Ounz Připomíná mi to psa mé známé. Bydlí ve sdíleném domě a i ostatni majitelé mají psy. A jen ten její si umí otevřít dveře. Takže když ráno odejdou všichni do školy, oběhne dům a pustí všechny ostatní psy do obýváku :-). Australský ovčák, no
.
Loki se ztratil
999 no ale člověk by jim dal korunu, když to vidí.. ![]()
Sweet Potato jejda! Ale on se určitě najde..my sme naše ztracence taky vždycky zatim naěly..tak držím palce!
Loki se ztratil
Určitě se najde! Někdy tomu chce trochu pomoct a jít taky hledat, ale určitě to dobře dopadne.
moonlight no, můj obdiv má už trochu míň (musíme všude zamykat, je děsně urputnej), ale šikovnost se mu musí uznat ![]()
moonlight no, můj obdiv má už trochu míň (musíme všude zamykat, je děsně urputnej), ale šikovnost se mu musí uznat
Jasně, to chápu ![]()
Sweet Potato Držím palce, ať se najde.
Ounz Jednou jsem takhle viděla spolupracovat roční dvojčata mého kamaráda, když se snažila dostat se přes zašupovací dveře do kuchyně :-). Jeden ležel na zádech a vší silou do nich kopal, druhý věděl, že jakmile se objeví škvíra, musí tam něco strčit
.
Jak je to dlouho?
Akce Zachraňte Lokiho měla happy end. Podrobnosti později.
Děkuju všem za podporu.![]()
Jsem z toho jelen - proč je výchozí fotka normální a tady leží? Se omlouvám, fakt. Vkládám z ntb, neuším, jak to opravit. Každopádně, Jerry je bestie, překousala nejen ty kabely pod autem onehdá, ale už i kompletní kabely na přívěsným vozejku - akce za 600
,- ... a do nových kabelů se pustila už taky. Takže prosím pěkně, kdo víte, jak tyhle obludy odnaučit přežvykovat elektrická vedení, sem s tím. Jinak je teda děsně boží. Šikovná. Roztomilá. A tak.
Ounz Náš zrzoun taky umí jako jediná ze tří našich koček otvírat takto dvěře a tu spolupráci s dalšíma dvěma taky pozorujeme:o). Někdy to i vypadá, že si o otevření ti dva jen řeknou, takže velkej otevře dveře a pak si jde někam jinam po svým.
tarra no, ten náš, když už si dal tu práci, tak si do tý mý postele taky lehne ![]()
Gellnerova ta uz je velika! S kabely neporadim, moke zkusenost je, ze je jen obdobi, ze je to prejde, ale to je houby rada
baltik to bych si nebyla jista, znamemu to delala pravidelne dospela fena - vypadala dost podobneho plemene. resil to posilanim “na prevychovu”, to zabiralo ale jen nacas.
Gellnerova asi leda uklidit nebo zamezit přístupu, my měli už několikrát prekousanej kabel od čerpadla ze studny, delikventce je rok a půl...pomohlo jenom úplně zatocit okolo studny, aby nic nekoukalo a nelakalo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje