oukej, tak už jsme měli doma různé nalezence, ale poštovního holuba ještě ne ![]()
čím mám prosím nakrmit poštovního holuba? asi je vysílený, nevypadá nemocně ani zraněně. uvidím do rána.
oukej, tak už jsme měli doma různé nalezence, ale poštovního holuba ještě ne ![]()
čím mám prosím nakrmit poštovního holuba? asi je vysílený, nevypadá nemocně ani zraněně. uvidím do rána.
Jiná Realita strejda G říká ječmen, pšenice, kukuřice, hrách a slunečnice

Náš dobrodruh vás všechny zdraví!
Roha vzal včera v podvečer, do noci se neobjevil a ráno taky ne. To už jsem před dětmi jen těžko předstírala klid. První obchůzka okolí dopoledne - nic. V poledne - nic. Už jsem jednou zažila marné hledání ztracené kočičky, horší, než oplakat mrtvou. Bylo mi hodně ouzko. Po obědě mne přišla podpořit kamarádka
, vzaly jsme netopýrku a vyrazily. U zahrady dva domy od nás začala netopýrka ňufat a panáčkovat, dobývat se dovnitř, voláme, číčáme, nic. Netopýrka našla díru v plotě a protáhla se dovnitř, nos u země a rejdí. Takže volám ještě psa, vrací se, ale furt ji to táhne k plotu. Nedozvonily jsmw se, jdeme dál. U dalšího domu se scénka opakuje, pejsek chce moc moc dovnitř. Kamarádka v jeden okamžik zaslechne mňoukání. Snažíme se identifikovat, odkud se ozývá. Do toho se na nás v další zahradě rozštěká vlčák za plotem. Nad vlčákem vysoká borovice a na ní vyděšený Loki! Zvoním u branky, naštěstí mi paní přichází otevřít. Vysvětluju jí, že mám u ní na stromě kotě. Zavírá psa do kotce a zve mne dál. Hurá. Jenže nejsem Saxana a Loki nahoře pláče A odmítá se hnout.
Prosím, číčám, lákám. Vlčák v kotci hlasitě nadává, paní netrpělivě podupává. Kamarádka jde zatím zalarmovat i mého muže. Po dlouhých minutách kocourek statečně sleze o patro níž. Pauza. A další patro a zase pauza. Další větve jsou od sebe dál, tak se odhodlává déle, ale leze! Ještě dvě patra a je na větvi, na jejíž konec už se dá jskž takž dosáhnout ze země. A ten kocourek, nejchytřejší na světě, nakráčel po větvi směrem přes plot, kamarádka ji stahovala níž a manžel (žertuje přitom o variantě “katapult”
) Lokiho bezpečně čapnul a vyklepaného donesl domů.
Doma měl kocourek trochu dilema - jestli běžet dřív k misce nebo na záchod.
SunEclipse to jsem četla, ale kdyby měl někdo osobní zkušenost, byla bych raději, nerada bych někomu špatným výběrem zabila holuba ![]()
moc jsem toho doma neměla, dala jsem mu hrách, rýži a slunečnici. skoro všechno sezobal.
zítra budu luštit kroužky.
jisté je, že je slovenský, má tam sk.
Sweet Potato To je hezký příběh s dobrým koncem:)
Sweet Potato Tak snad se poučil a dá na chvilku pokoj
Josef sežral takovej ten hadřík kterým je podložený maso v plastový vaničce. Včera ráno. Máte někdo zkušenost jak mu pomoct to konečně vyloučit? On to asi neni hadr, spíš taky plast...Nějakou vlákninu? Nechci ho zabetonovat, projímavý věci mi tak nepřijdou jako dobrej nápad....
Sweet Potato Takže netopýrka je vlastně záchranářskej pes :-). Je moc dobře, že ho máš zpět, je super
.
Sweet Potato ježiš to bylo napínavý!![]()
Sweet Potato to je happy end
a Netopýrka by něco zasloužila za statečnost a šikovnost!!!
viktorka_od splavu To mi povídej. Když jsem si představovala, jak volám hasiče do cizí zahrady, moc mi do smíchu nebylo.
999 Ona ho fakt miluje. Pejsek, kterého vychovaly kočky, vychovává kocourka. Jenže on dost odolává. Když se včera nažral do kulata a trochu prospal, už zas vymýšlel, že by šel ven.![]()
ice U nás tu podložku párkrát sežraly kočky a žádný problém nikdy neměly. Ale Josef to asi zhltl naráz?
Sweet Potato Jo, celý, bez kousání. Jako má asi dost prostorný střeva, asi by byl větší problém provázek. Nevim jestli mu dát něco projímavýho nebo spíš třeba zelí. No a ve čtvrtek jedu pryč, potřebovala bych aby to vyšlo co nejdřív...
Já předpokládám, že to ani nebude vidět na rtg. Snažim se neplašit. Jenže von sežere prostě všechno a takovou rychlostí, že člověk nestihne zareagovat. Magor no.
holub je až od hranic s maďarskem kousek nad budapeští
mám ho pár dnů vegetovat a pak vypustit. jsem zvědavá, jestli doletí. chovateli jich prý chybí 16 ![]()
ice Většinou to trvá tři dny, než to projde, tak dneska, enbo zítra by se měla podložka znovu objevit na světě, do čtvrtka určitě. Můžete zkusit pro klid duše zavolat na veterinu ale nejspíš vám stejně řeknou, že zatím stačí ho pozorovat, nebo nám to tak aspoň řekli.
Kdyby náhodou začal zvracet, hodně plynovat, nebo měl zjevnou zácpu, tak samozřejmě jet hned.
Sweet Potato Metopýrka je kabrňák, jestli byste s ní neměli začít dělat záchranařinu :-D.
ice mi ta podložka přijde celkem neškodná, náš pejsek (větší) žere deky, polštáře, ponožky, kus trička, přetahovadlo (jako trvá to, než to člověk vychytá, co všechno nesmí nikde zůstat a pak třeba sežere půlku pelíšku nebo kus koberce
)....často se to zjistí až pak...jinak na ty hodně velký problémový věci doporučujou veterináři peroxid stříkačkou do tlamy, pes se po tom spolehlivě pobleje (problémový věci typu rohlík zavázanej v igelitu apod., něco jedovatýho (oštípaný poupata z rododendronu) nebo velký kusy igelitu)
Potrefenáhusa To jo, ten peroxid je dobrej, ale podmínka je, že předměty nesmí být ostrý a je to třeba udělat asi do hodiny a půl od pozření, do tý doby se s tím prý žaludku nic moc neděje.
My jsem jednou takhle trápili Cida, paní uklízečka ho jako štěně nařkla, že jí sežral snubák - což bylo v tom jeho pažravým období dost dobře možný. A dost jsem na ty větší nerozkousaný kusy kuřete koukala, on zase koukal, že by si je rovnou dal. Snubák byl nakonec doma na poličce, ale od tý doby víme, že peroxid funguje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.