Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline whiskas
20663 příspěvků moje polička 28. zaří 2018 17:55

Sweet Potato To tak dojemný .

Offline Potrefenáhusa
38464 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 09:04

Po chvíli jsem to zabalila...

Offline Ounz
20392 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 09:10

Potrefenáhusa chcha, goliáš je rozhodčí 

Offline Potrefenáhusa
38464 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 09:25

Ounz podle mě si o nich Goliášek myslí, že jsou úplně debilní :-))

Offline Ounz
20392 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 09:40

Potrefenáhusa no ten pohled má docela výmluvnej 

Offline Potrefenáhusa
38464 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 09:44

Ounz má recht!

Offline Ounz
20392 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 09:46

Potrefenáhusa haha, zalehnutí v praxi 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 09:48

Potrefenáhusa 

Teda ale Goliáškovi dvořané ho nějak štvou. Počkejte, psiska, až mi dojde trpělivost!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 10:36

Potrefenáhusa to je celý tak boží  jak se goliáš pořád tváří.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 14:40

Tak vám teda napíšu, že dneska jel muž s Jerry na plánovanou návštěvu veteriny, kde původně měla dostat tetanovku. Místo toho hlásí infuzi, zánět pochvy, zvýšenou teplotu, odběr krve a nafouklé břicho, takže bude asi sono nebo něco. Poslední tři dny byla marná, polehávala, dneska zvracela. Já mám strach jak o dítě, to je hrozný, tohleto. 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 14:43

Gellnerova Jejda..  tak to na vás moc myslíme a držíme palce. Neprostydla venku?? 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 14:51

Dadoo Je to dost možný. Má takovou pěknou boudu - a místo aby chrupkala v ní, tak je pořád za dveřma na rohožce. I přes tu vichřici tuhle. Pitomeček malej .

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 15:23

ženský, tak je to ňáký v prdeli. Podle výsledků krve jí selhávají ledviny a játra. Dyť je to štěňátko. Čeká nás 14 dní infuzí, pokud se z toho vyhrabe, bude prostě nemocná a asi to nebude už nikdy vitální divokej pes. Nebo se z toho nevyhrabe. Mně je to tak líto strašně. Já nevím. 

Offline SunEclipse
3437 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 15:59

Gellnerova Co nevíš? Promiň, ale pokud má takovýhle nález, zvrací, a vy jdete k veterináři jen proto, že měla dostat očkování, tak teda zas nevím já, co jste za majitele.  Většina majitelů psů má své psy načtené, a jakmile se pes křivě podívá, už to řeší, A vy ji necháte  s tím, že polehává (štěně!) a není vám to divné.

A teď tu pláčeš..promiň, ale je mi líto jen toho psa, že musel dostat takovýhle majitele.

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 16:00

Gellnerova Moc drzim palce!!!!!!!!!

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 16:06

Gellnerova To je jasný, že nechce být v boudě. Je jí tam smutno, je tam sama, chce být co nejblíž vám, proto je za dveřmi na rohožce. 

Ale zase taková zima ještě nebyla, aby musela nastydnout. jenže je to ještě malé štěně. krucihimlfix! To je smůla!

Strašně moc držím palce, nevzdávejte to, třeba se z toho vyhrabe. Jenom bych ji už nikdy nenechala v boudě. (to není obvinění, že ji tam máte, to není nic špatného) ale do boudy bych ji už nedala, zůstala by s námi doma v teple.

Kruci, moc na vás myslím!  

SunEclipse má ale pravdu. proč jste to nechali tak dlouho???Jde o malé štěně. 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 16:51

SunEclipse Dadoo Opravdu to není tak, že bychom čekali na nějaký termíny, napsala jsem to dost nešikovně. Zvracela až dneska ráno, míň společenská byla tak od středy. Výjezd se prostě sešel s tím plánovaným termínem očkování. Já jsem na ní nic víc nepozorovala - lesklá, žrala, pila, hovínka pěkný, jen nebyla tak hravá. Vyrůstat štěně jsem nikdy neviděla, já nevím, jaký mají nálady. Fakt bych nečekala na nějaký domluvený schůzky, kdyby mi pes tři dny zvracel/ nežral. Já teda vím, že majitelé jsou různí, takže ok, chápu tu vyostřenou reakci SunEclipse
No, podle všeho (výsledků krve i podle názoru veterináře) jde chronický selhání ledvin. Tzn. i kdybych jela na veterinu už ve středu, nebylo by to nic platný.
Právě jsem dle instrukcí veterináře psala majiteli, jde o genetiku, má obeslat ostatní majitelé, aby nechali štěňata vyšetřit. 
Já se snažím přijmout fakt, že se to nepodaří. Sám veterinář prý muže připravoval na to, že tohle onemocnění nemá dobrej konec, nedá se nic moc udělat a zvířeti se prodlouží život o pár měsíců (s dietou a častýma infuzema), pokud vůbec. 

Offline Potrefenáhusa
38464 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 16:55

Gellnerova to je teda pěkně nahovno  Držim moc palce 

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 16:57

Gellnerova Jestli je to vazne geneticke, tak bych si pak na ty chovatele doslapla. At mi nikdo nerika, ze o tom nevedeli. Ale chapu, ze ted mate myslenky na neco uplne jineho.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 29. zaří 2018 17:12

Emerald To nevím, psina je papírová, ale nevím, jaký vyšetření se psům před uchovněním dělají. Projela jsem o tý nemoci pár článků na internetu, vzácně se to objeví i u štěňat, kde to nastupuje rychle a končí špatně. U starších psů jde podle všeho o vleklou, plíživou nemoc, která se najednou projeví - tím, že pes hodně pije, málo čurá, přestane žrát - a taky to končí špatně. Pokud se hodnoty srovnají, jde o psího invalidu na speciální dietě. Nevím, jak reaguje majitel, když se to stane třeba osmiletýmu psovi - jestli pak taky kontaktuje původního chovatele. Tak třeba nevěděli.

U nás to přišlo z ničeho nic. 
Z veteriny přijeli před chvíli. Psinda pozvracela klec, o vodu ani granule nezavadí. 

Do hajzlu.