Dadoo ono jako existuje místo, kam kočka nevleze?
Osobní zkušenosti teda nemám, ale podle toho, co se tu píše a co slyším odjinud, dokážou se kočky magicky teleportovat i na místa nepřístupná a zakázaná.
Chlpáči a iné
Myslim, ze rocny kocur nebude ozierat zamiokulkas. Moje kocky mi kvety nezrali a nezeru.
Když ono to může být jiný, když si kočky užijou zeleně venku a když ven nemůžou.
Já se tohohle bojím, dala bych kytku pryč. Třeba kocoura napadne lovit odpadlý list nebo tak něco.... My jsme u koček měli dvakrát podezření na otravu (ne kytkou) a je to hodně nepříjemný, člověku to pak hodně šrotuje v hlavě a má tendenci si vyčítat kdeco.
INCOM1 já mám doma tři bytové kočky i tu kytku. Kočičáci si všímají pouze své kočičí trávy, ostatních kytek teda vůbec. Nikdy jsem to neřešila.
Gellnerova je mi veľmi ľúto drobčeka,držím palce
INCOM1 Naše kočka je jen domácí. Já ani pořádně nevím, jestli tady nemám nějakou jedovatou kytku. Nikdy ji žádná nezajímala. Jen kočičí tráva. Ale pokud to víš, tak bych ji raději dala pryč.
Gellnerova Teď to tady čtu. Strašně moc držím palce. Chronické selhání ledvin u tak malého štěněte? Já si to prodělala s Mimi před pár měsíci, bohužel to nemělo dobrý konec. Po třech měsících boje jsme ji museli nechat odejít. Měla naordinované kapačky, každý den od rána do večera na týden. Pak pauza a zase. Spíš by mi to připadalo jako akutní selhání ledvin, to může způsobit třeba to, že sežere něco otráveného. Tam je většinou lepsí prognóza. Každopádně na vás moc myslím.![]()
INCOM1 musím říct, že moje smečka si mých kytek nevšímá, a skutečně žere jen kočičí trávu nebo zelenec (dokonce ani jeden nevyhazuje hlínu z květináčů, jsou to hodný kočky prostě
)
Magráta golias žere sloni nohu, stejný efekt jako kočičí tráva, jinak nic, ale oleandr jsem radši vyhodila, když byl malinkej a šefleru, ta mu strasne drazdila oci
INCOM1 Naše kočky nikdy nic nebezpečného nejedly (i když ono trochu jedovaté je téměř všechno), ale hlídala jsem kdysi kočku kamarádce, okousala mi dieffenbachii a blila pak jak alík. Nevím, jsk moc je zamioculcas nebezpečný, ale nepřijde mi pro kočku extra atraktivní, žádné šustivé větvičky. Tak jestli zrovna tenhle kocourek extrémně nelikviduje jednu kytku za druhou, riskla bych to.
Gellnerova
Držíme všechny palce.
dynda tak moja predtým kočka bola 5 rokov bytová a nikdy mi žiadny kvet nenačala. Možno fakt teda len nezáujem, a tieto dve mrchy sa naučili tak akurát otvoriť chlebník, ale kvety nechávaju na pokoji všade. Ale ja som hrozný salámista, nikdy som neriešila ani jedovaté rastliny v záhrade spoločne s malými detmi. Dnes sa to moc sleduje podla mna, treba len dat trochu pozor.
Janulik03 no...kamarádovi málem umřelo štěně bígla, když mu ožralo na zahradě rododendron, znám kočku se selháním ledvin po okousání lilie, teď aktuálně s tím naším pažravým čoklem máme taky zahradu bez jedovatých rostlin (nebo o nich nevíme), ta potvora fakt na co přijde, to sežere
Potrefenáhusa no páni, tak zatial sa ku mne také nedonieslo. Žila som v sladkom nevedomí. Uff, to je blbé.
Janulik03 mne lezúň okousal diefenbachii a nic:-) hlasim se k salamistum;)
viktorka_od splavu čo je lezúň?
no děcko co leze, já nevim ani jestli to má českej výraz:-)
jee to je super, teď koukám že slovensky to taky neexistuje, ale to mi beztak nakukal někdo tady!![]()
viktorka_od splavu jíjda, mna ani nenapadl, že by decko. tak to je u nás batoľa. Ja som si už predstavovala aké len zviera by to mohlo byt (varan bol v hre tiež) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.