Jiná Realita ja taky a furt nic!!!
proste, ses Suzettka, aha? nejses, takze smolik!
Chlpáči a iné
nase jedna kocka zere celofan a jine sustive obaly. fakt po tom jde jak slepice po chroustovi. pritom je strasne vybirava, jen libovy masicko premiovy kvality, no a ten celofan.
Otík občas taky sežere nějakej pytlík, pokud tento voní nějakou lahůdkou. Bonusem pak je, že později vypouští již rovnou (znovu) zabalené produkty ![]()
Jsem čtverka

dzizisketa ta 9 vypadá jak z alenky za zrcadlem ![]()
dzizisketa šišmarjá, zajímal by mě příběh k 6...
Potrefenáhusa mě radši ne
Potrefenáhusa Ráno jsem pozorovala Tymiána, jak žongluje s ulovenou myší. Teď se té představy nezbavím![]()
Sweet Potato
dik!
viktorka_od splavu Přece v tom nebudu sama![]()
viktorka_od splavu pritvrdime!

Potrefenáhusa šikulka! ale doufám, že to je myška...![]()
Potrefenáhusa
my ráno detto dvojmo dokonca. Žonglovali pred dverami na terasu. Išla som von inakade. ![]()
viktorka_od splavu výstavní!!!!
vcera jsem našla ve sklepě nebozačku, ze který zbyla jen pulka...
(jestli tady ta fotka už byla, tak se omlouvám, ta prvotní “mateřská” pýcha už mě přešla a už ty nechuťárny nefotim...)

Potrefenáhusa golias je proste jednicka
(to uz je skoro potkan ne:-)))
Potrefenáhusa Šikovnej. A ptáčky nechytá? :-D
Potrefenáhusa Šikovnej. A ptáčky nechytá? :-D
Potrefenáhusa tohle je dokonalý kočičí štěstí. bohužel pro nás člověky teda. (a pro myši samozřejmě taky).
Zina zatim nevim, buď ještě nechytil nebo to nenosí domu...![]()
Jiná Realita taky ještě to kočičí štěstí lze znásobit odložením živý myši doprostřed pokoje takhle při sobotním večeru před zkoprnělý lidi a dva psy (ty ne až zas tak úplně zkoprnělý), posadit se a pobaveně pozorovat, co to udělá...
Potrefenáhusa
chudinky myšičky, chudinka husa. psi asi zas takové chudinky nebyli, řekla bych (co znám toho našeho...i když ten si jednou, když jsme ho vzali dovniř, kam nám na podzim vběhla myš, aby ji jako chytil, na tu myš skrčenou v rohu skoro sednul
v očekávání nějaké dobroty na zub. takovej je to ňouma).
Jiná Realita jako groteska dobrý, myš nakonec dostala lopatkou od kamen
navrhovala jsem humánnější odchycení do sklenice a vynesení ven, ale to jsem se prej zbláznila a mám si to udělat sama...Trnka ji dvakrát držela v hubě a zase pustila, asi ji zmátnul ten šrumec okolo a myslela si, že si hrajeme...![]()
Kočka seděla a čuměla, co bude dál ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje