Karoleena majestát sám!
Chlpáči a iné
Janulik03 Psí boudu máme fungl novou, nikdy v ní nikdo nebyl, můžem poslat :-)
Je to nezvyk keď nemajú postroje.

Janulik03 Kern teriéra doporučuju, je to super pes. Má ho kamarádka, tak to sleduju z povzdálí. Má fenku, vždycky jí řekne, co bude a to dělají
. Třeba: dneska budeme celý den spát. A tak jsou v posteli. Nebo: dneska budeme pařit. A pes je s ní v baru...
Potrefenáhusa dakujem za ponuku, my mame sice staru ale vyhrievanu a tiez tam nikto nebyva. Dokonca tam skoncil aj koberec shagy s vysokym vlasom na ktory sa elzicje podarilo vyvratit jedlo co jej nesadlo. ![]()
V kuchyni nemame nas prvy biely koberec, mam na ne asi uchylku.![]()
paktofonika nemaju sice postroje, ale za to ukazkove postoje ![]()
paktofonika Jsou krásný
.
999 rozhodne v uzzsom vybere. Kamaratka ma vyborny postoj k zabave so psom ![]()
Janulik03 Bišon není pes mého srdce, ale jednoho máme v rodině a tak je znám. Je to nad očekávání bytelný pejsek, žádná ukňouraná třasořitka, není křehký. Je hodně aktivní a fakt pohodový. Vypadá jak muchlací plyšová koule, ale je to pořádné psisko. Jen na chování od malého by to moc nebylo, neváží 5 kg. Fakt musím uznat, že to je dost univerzální pes. Jenom se musí česat a 1-2 do roka stříhat. Ale to mi nepřijde jako velký problém.
Mutziputzi To mám strednú kategóriu, najväčší ktorého som stretla mal 14? to už sa blíži tej váhe buldočka.
Postroj je pekný, odkiaľ?
Jsem byla na ockovani dneska a Fanous vazi 12,5, to musel bejt poradnej kus Bostona!![]()
Dadoo Ten, co má můj táta, má přesně 5 kg. A je super :-).
999 Pravda. ta naše Éliška je trochu vypasená
A koukám, že prý 3-5 kg. fakt nějak narostla :D
Dadoo Tomu našemu je 14 let a chodí 12 km denně :-). Pro mého otce, který si myslel, že si koupil gaučáka, dar z nebe
.
Janulik03 a co mini bulicek? :)
Tak náš Vinny už slaví rok, to uteklo ;-) A k jeho narozeninám jsem si darovala ten řidičák na psa, uffff! Máme to ;-)

JanieB Gratuluju ![]()
a ja som sa namotala na predstavu šteniatka zas.
a to je výbornej nápad!
pořídit malýho zrzavýho bezúdržbovýho ridžbečího kluka! ![]()
štěňátko má kolem 8kg ![]()
![]()
A kolik ma to tele co bydli u tebe?! Prej maly stenatko, ja se picnu.
JanieB super fotka s tim dortíkem! a gratulace! ![]()
JanieB jee, gratuluju, to jste teda oba sikovni
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje