Mutziputzi No niektorí bývajú celkom slušne vypasený, Fanouš vyzerá dobre ![]()
Chlpáči a iné
barbucha vid, von vubec neroste do takovyho toho roztlemenyho valecka, vypada furt jak stene, akorat velky
Buldocci jsou celozivotni stenata, proto jsou uplne nejvic nejlepsi!
Ale Fanous bude mit stavbu podobnou jak prvni Otik, ten mel atletickou figuru a na buldocka dlouhy nohy (vypadal vysokej - skoro jak boston). Tenhle druhej ma nozicky tak polovicni, a tak vypada straslive tluste (no a ted skutecne JE). Sranda, jak nepotkas dva stejny buldocky skoro.
A ten Fanousuv vocasek! nununu!
baltik minibulicek je bozi, bozi, chodili jsme s jedním s rufickem trénovat a byla fakt skvělá (jen mě trochu položila cena, myslím cca 40...), ale chodit s nima ještě nějakou dobu, tak budu nutne potřebovat minibulika
JanieB moc gratulujeme!!!!!
RoSa 38?? Ehm, Elzicka ma 45. A jedneho chlapa RR ma sestra. Tak sa obidem. Nie ze by sa mi nepacil
Bartíček měl 58 :-D.
Zina respekt
No a oslavu prvních narozek jsme si představovali trochu jinak, než nám náš drahý nedočkavý psík předvedl :D Myslím, že nám místo psa podstrčili piraňu nebo tak...

Potrefenáhusa ze? :) ja jsem o nem taky uvazovala, ale ono to vypada, ze je malo chovatelskych stanic, takze proto asi ta vysoka cena
JanieB Ta tvoje fotka je mnohem hezčí. ![]()
![]()
JanieB vše nejlepší
a krásná fotka, je to pes, tak co :-)
JanieB
gratuluju k narozeninam i uspesne zkousce:-)
Ten viděl dort a mohl se zbláznit :D Ještě že jsem rychle stihla sfouknout svíčku a Vinny nepřišel o fousy ;-)
JanieB Všetko najlepšie prajem a gratulujem k úspešnej skúške.
Na narodeniny robievam sušienky z cícerovej múky a domáceho arašídového masla a len sa po nich zapráši :D
My sme měli s Rufíčkem 3. výročí předevčírem ![]()

JanieB Jste šikovní, gratuluji!
(Dostala jsem botu ![]()
![]()
)

Potrefenáhusa
. A ještě ti tam teda chybí trnka se srnčí nožičkou :-D.
Zina no ale to neni dárek, ta si to nosí pro sebe a nechce odevzdávat :-)
Potrefenáhusa To je mi jasný. Cid to taky dělá, vytahá třeba čtvery boty, většiou moje, a zatahne si je na pelech nebo na gauč. Naučila jsem ho je i odevzdávat (nerad, ale dá) a zákeřně ho teď zneuživám i na podávání pantoflí z hůř dostupných míst :-).
kocuri vcera donesli ptacka. kdyz jsem ho chtela odebrat, tlustej na me vyhruzne vrcel, pak ptaka capnul a zanesl si ho nahoru pod postel. celej barak od krve a peri![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje