38? ![]()
ale zase nemusim ho stříhat, trimovat, koupat, ondulovat... jen vojedu jelenicí...
jo a bílý koberečky a pelíšky můžu mít!
38? ![]()
ale zase nemusim ho stříhat, trimovat, koupat, ondulovat... jen vojedu jelenicí...
jo a bílý koberečky a pelíšky můžu mít!
Mutziputzi No správne by v tej najvyššej vahovej kat. mali mať max 11kg. Amy má 9 kg takže mne príde, že to Fanouš je mini ![]()
Ale krmit, krmit to musis! ![]()
baltik Hlavně jsem vůbec nevěděla, že tu praktickou dělám! Myslela jsem, že to bude normální hodina s trenérem, trénovali jsme úplně jako obvykle... a na konci hodiny se ho ptám: Vinínkovi bude už za týden rok, kdy mám přijít na zkoušku a jak to uděláme? A trenér: Právě jste zkoušku udělala!! ;-)
JanieB tak to je mily trener, aspon jste nebyli vystresovani
pche! takový štráchy s nim nedělám, jako ty s Otíkem - normálka granule (kvalitní, žádnej šunt) a fertig!
paktofonika Prave je vysokej, neni to takovej ten sud jak nektery bejvaj, ale hubenej neni, ted nenajdu lepsi fotku, ale je tak akorat.

Dneska na ulici jedna paní zakopla o svého psa (krysařík nebo tak něco) a začala ho hodně nahlas pucovat “Co se mi pod ty nohy motáš?! Co to jako děláš?! Kolik ti je prosim tě?!” Kolemjdoucí napřed mysleli, že ječí na dítě, pak lehli smíchy.
JanieB
Gratuluju!
JanieB gratulujem, mate to! ![]()
Fanous teda ![]()
RoSa 38?? Ehm, Elzicka ma 45. A jedneho chlapa RR ma sestra. Tak sa obidem. Nie ze by sa mi nepacil ![]()
To blahopřeju, takhle by se měly dělat všechny zkoušky ![]()
barbucha ale oni fakt moc nezozeru ako dospeli. U nas cca 45€ mesacne. ![]()
je teď na tejden "na prázdninách" u matky, tak možná už trochu víc... 41? ![]()
barbucha vid, von vubec neroste do takovyho toho roztlemenyho valecka, vypada furt jak stene, akorat velky![]()
Mutziputzi fakt jak štěně! kolik že mu je?
Sweet Potato no moj muz ked Elzicka na jeho vkus uz je doterna, tak jej dohovara: neotravuj, bez si pekne lazkat, nevidis ze pracujem? Popritom ju hladka po hlave
. Pako! Nakoniec ked to nevydrzim, poviem nech ju nehladi ked ju posiela prec a obaja sa na mna pozru akoby som navrhovala ze ju ma zastrelit. O hodinu sa situacia zopakuje ![]()
RoSa 2 a pul
Mutziputzi tak odrostlý štěně, no... fešák!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.