A bejt strasne roztomilá a pritulna kočička, to je jasny

A bejt strasne roztomilá a pritulna kočička, to je jasny

Potrefenáhusa Co mi to děláš!!! ![]()
Já chci taky kočku! Teda, vlastně ne, nemám ji kam dát...
Potrefenáhusa To je bozi fotka, jak sedi na tom gauci
Velice se do toho pokoje hodi!
RoSa z pravé strany, načež jsem si odpoledne narazila koleno. Ale asi za to ta micka úplně nemohla ![]()
Potrefenáhusa na te druhe fotce vypada vylozene vdecne :D ... "necum a vypadni!" ![]()
razorblade jo, to si musí člověk s kočkama zvyknout :-))
ale vona zatim ne, je fakt strašně milá a hrozně přede a šlape, jen se k ní člověk přiblíží.
Potrefenáhusa ked vidim tie tvoje nadhery, tak mi je luto ze neviem fotit tie okamziky. Tiez sa cicmu

Allania ešte že je kočka čierna, inak by ste ju nenašli ![]()
Potrefenáhusa já hlásím, že k nám by trnečka rozhodně vešla!
máme vše dimenzované pro větší pupky ![]()
(dnes ráno jsem potkala pána, co venčil na sídlišti kocoura... možná bych mohla smečku taky vyvenčit)
Magráta To by bylo spřežení. ![]()
Já teda žádnou kočku nemám, ale takovou bych brala ![]()

Dozlatova a dokřupava vypečená bageta ![]()
Samantha většinou je to ale o něco míň úhledný :-D

Potrefenáhusa Samantha a že vždycky zrzci? ![]()
Noo, to bych netvrdila, že jenom zrzci (já sem teda nepřispívám, ale teď mi to nedalo
).

Já když vidim ty tvoje fotky, tak mam sto chutí Poppyně pořídit kočku
Třeba by ji to uklidnilo... (no možná taky ne)
Jinak jsme možná přišli na to, kde se bere ta nenávist k druhejm psům. Já si toho dřív nevšimla, resp. jsem to pokládala za normální fleky (jako u strakoše normální) - ale podrobným zkoumáním se ukázalo, že ty fleky (na hubě) jsou vlastně jizvy. Takže asi kdysi dostala pořádně na budku... kdoví jestli od cizího nebo od těch vlastních spolubydlících... ale to se nedozvím páč paní co je dala k adopci, už umřela
Chudák se aspoň včas postarala, no.
Ale včera jsem to už nevydržela s nervama a Poppy dostala po zadku. Na takovýho malýho hodnýho čivaváka se nepříčetně sápala... no ale výsledek skvost, protože poté jsem se ještě s tou paničkou zdržela na kus řeči, čivavák se nadále motal kolem a Poppy se už ani nehnula, byla úplně vzorná. Tak nevim.
barbucha jestli třeba nebyla tuhá strachy? to by nebylo uplně pozitivní asi
To nebyla, dyk se na toho chudáka nejdřív sápala jak divá, rotovala na vodítku celá vzteklá... Pak se samozřejmě lekla když dostala po zadku, ale dala pokoj, stála mi u nohy, servilně na mě zahlížela... a pak už jen tak počumovala po okolí, v pohodě. Samozřejmě za to ihned dostala mnoho pochval... a i dneska to bylo vo fous lepší bych řekla, nestartovala hned vmžiku - zas jsem se zastavila s nějakým malým vořechem, schválně. A vydržela docela dlouho, než chytla svůj klasickej amok. Je to pošuk.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.