Hlásím, že Loki byl včera fiknut a dnes už je zase ve své kůži, auvajs.

dynda přiznám se, že jsem ho na noc zamkla na dolním podlaží
včera na veterině řekli, že se to hojí bezvadně, ale že má být týden doma!!! Byla jsem tam s matkou, která regulérně zbledla a řekla sestřičce, že to nepřežijeme ![]()
Mohučanka to jsou ty měkký pražský veteriny, mě ta naše venkovská veterinářka po tom abscesu řekla, že atb většinou stačej jedny, protože musej - a že většina lidi kočku po ošetření třeba tejden ani nevidí
My už jsme tak otrlí, že kočky chodily na noc ven i celou zimu, mrazy nemrazy. Začaly se moc roztahovat doma právě. Absces měl kocour na uchu nedávno, ale jenom malej, rozškrábnul si to, takže přišel s ulepenou hlavou, chudák. Tak jsme mu to dezinfikovali a dobrý. Ale on se aspoň nechá ošetřit, někdy ani není potřeba přesila. Jak maroděj, tak je to blbý, jak se to kolikrát s nima musí vydržet zavřenýma.
Mám dotaz na zdejší kočičkářky (nebo někoho, kdo to už řešil a vyřešil):
asi nám do sklepních prostor začala chodit nějaká venčící se kočka a dle odéru u vchodových dveří mám takový zlý tušení, že si tam někde udělala WC ![]()
Poprvý jsem to cítila včera večer, takže je to novinka. Otevřeli jsme totiž před pár dny okno do "prádelny", doteď byly všechny okna v suterénu jen na větračku.
Kočka bude ze sousedství, u nás to nikdo nemá.
Jak se tý mrchy (a toho smradu) zbavit??? ![]()
RoSa my smrad berem octem a nepomůže nic, leda zavřít, bude to nějakej značkující nevykastrovanej kocour, kterej obchází teritorium - ale u nás chodí jen nárazově, stačí nějakou dobu zavírat a pak je od něj na nějakou dobu klid
OK, dík! tak já jdu zavřít to okno a napsat úklidové firmě, aby si v úterý přinesli ocet ![]()
RoSa jako fakt bohužel myslim na to jiná rada neni
(a ten náš je krásnej, zrzavej, velikej....ale smrdí jak tchoř)
Čekáme na zítřek...
Mám dotaz na zdejší kočičkářky (nebo někoho, kdo to už řešil a vyřešil):
asi nám do sklepních prostor začala chodit nějaká venčící se kočka a dle odéru u vchodových dveří mám takový zlý tušení, že si tam někde udělala WC
Poprvý jsem to cítila včera večer, takže je to novinka. Otevřeli jsme totiž před pár dny okno do "prádelny", doteď byly všechny okna v suterénu jen na větračku.
Kočka bude ze sousedství, u nás to nikdo nemá.
Hele, to bys mohla zaskocit na Modni peklo a poradit se s Benykou, ta tohle resi porad ![]()
Tesi me, ze se ocividne rychle zotavuje ![]()
Hlasim, ze Chico ma za sebou svuj prvni pobyt v hotelu! Nastesti jen jednu noc. Meli jsme nejake vyrizovani ve Springfieldu (hlavni mesto Illinois, necele tri hodiny od DeKalbu), tak jsme vyjeli den predtim, ze prespime v hotelu, abychom si rano mohli prispat a meli to v klidu. Muj oblibeny hotel, kde jsem pri navstevach Sringfieldu stalym hostem, je nastesti "pet-friendly". Chico se ukazal byt vzornym hostem. Neudelal v pokoji ani jednu louzicku, ani nezpusobil zadne jine skody, krome toho, ze z koupelny ukradl a rozbalil mydlo. Pri snidani vsechny okouzlil, takze jsme obdrzeli mnoho komplimentu, jakeho mame hezkeho a roztomileho pejska ![]()
Akorat ze jsem se v podstate vubec nevyspala. Postel totiz byla mnohem vyssi, nez mame doma, takze Chico na ni sice dokazal vyskocit, ale jen sam, ne se svou oblibenou plysovou mysi, ktera je skoro tak velka, jako on. Jenze on si s ni rad pred usnutim v posteli hraje, takze trval na tom, ze mys musi byt s nami. Coz o to, ale on ji v zachvatech vasne z te postele porad shazoval, a pak plakal, kdyz ji nemohl dostat zpatky nahoru
A kdyz ho to konecne prestalo bavit a ja mohla usnout, tak si vzpomnel, ze je vlastne hlidaci, a zacal zurive stekat a vrcet, kdykoliv se chodbe neco pohnulo.
Tak nevim, jak mam celou akci hodnotit ![]()
MP Marge Když takhle čtu usínací trable v dětském vláknu, tak bych řekla, že to jsou naprosto bězné projevy nedospělců, jedno, jakého druhu..
Takže to zvládl skvěle!
Pavlena No, ja kdyz ctu o detskych usinacich projevech v detskem vlaknu, tak si rikam zaplat panbu za Chica
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.