To je radost, sem teď vkládat fotky.

To je radost, sem teď vkládat fotky.

Hele, pořiďte si dva psy, je to fakt bezva, zvlášť když ten druhej je trochu labradůrek a je rád trochu tejranej ... ![]()

Klíštěéééé ![]()
Jak vyndat psovi klíště, když na sebe ten hajzl nenechá šáhnout? Včera večer jsem to objevila, ale jen se mi podařilo utrhnout mu prdel
furt tam je
Tabletku jsem mu letos eště nedávala - tu dostane hned k snídani!
RoSa no nějakým nástrojem, já používám elektrikarskyho krokodyla
Segra si vcera privezli domu tyraneho pejska a uz vecer mi posilala fotky, jak krasne zapadl do smecky
uz se tesim, az ho pojedeme navstivit...
razorblade
uka!
I labradůrkovi jednou dojde trpělivost, ale kousnout do kožešinovýho zvířete není úplně snadný...

Potrefenáhusa fotku, jak chrape s neteri vecer u tv poslat nemuzu, to by me neter zabila, protoze tam ma dve brady :D ale tak aspon jedna gaucova s kusem ocasu jedny jejich hydry (ktery ho prej prijaly moc hezky, asi i proto, ze je to chlap:))
prej chudak celej svuj kratkej zivot prozil v maly tmavy a studeny kleci a obcas dostal i nasadou od smetaku :( kvuli tomu, ze nevidel denni svetlo, je prej skoro slepej, ale segra rikala, ze se to mozna zlepsi. Posilala mi i video ze zahrady, jak se chudak kazdou chvili toci dokola, ma to jeste takovej tik z ty maly klece. To ho snad taky prejde...

razorblade aa, chudák
já bych těm lidem za to fakt sekala ruce...![]()
RoSa Urvané klíště už těžko něčím chytíš, leda vyškrábnout nebo počkat až vyhnisá (pomohla bych tomu třeba framykoinem)
razorblade
Ty hajzly zavřít do klece
razorblade
Ty hajzly zavřít do klece
razorblade tak teď mu ale už určitě bude dobře! ![]()
Ounz ted prisla nova fotka, vypada to, ze mu dobre uz je ![]()

razorblade
to je hezký..
razorblade
tak už bude jen dobře...
razorblade chudacek malej ![]()
Další spokojenej chudák, to je moc hezký! ![]()
Já s klíštětem odjakživa jedině na veterinu! Nervy mam jen jedny! Nejvíc jich ze záhadnýho důvodu nanosil první Otík, a veterinář bral 5Kč za kus
a někdy nechtěl ani to ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.