Sweet Potato no, byl děsně zatvrzelej v tom lehání si vedle mě, když sem ho vzala do ruky a uložila do vystlanýho pelíšku, tak byl zpátky v posteli dřív než já
a to byl fakt malinkej
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa Tak pani bude evidentně celá znevýhodněná, čekala bych že její celej život bude story v tomhle duchu
Potrefenáhusa budiz utechou, ze psa dali pryc jeste jako stene a snad nekam, kde o nej stoji. Kdyz vidim u csv kolik psu se dava pryc az po roce, ptz puberta na plny pecky... a psi jdou ve valny vetsine do utulku nebo do boudy jako hlidaci pes...fackovala bych tyhle typy Myjsmetonecekalitaknarocny.

Ounz to nešlo!

Mutziputzi jj, to nemůže bejt jednorázový, takovejhle myšlenkovej pohyb
ice Josef je nádhernej! No ale ty story jsou teda dost masakr....zas ale většina lidí má šanci si o tom zjistit něco dopředu ![]()
Potrefenáhusa šiš! ![]()
MP Marge no chytli ho (pravdepodobne byl rad, ze se mu konecne nekdo venuje) a dali do útulku. Byla to nějaká myslím habešská kočka, nebo prostě taková, která má v genech potřebu pohybu a her. Nicméně v tom útulku se prý ani neohřál, naštěstí.
Jako já mám taky zapeklitého kocoura, ale prostě jsem si ho jednou vzala, tak nesu následky a nějak s ním pracuju, aby byl pekelnej jenom malinko ![]()
Potrefenáhusa se nedivim!
rasaNori Jsem zas zažila stížnost na fleťáka, že se nenaučil žádnej povel, i když si může celý dny hrát sám na zahradě. Že prej předchozí pes si všehno osvojil sám, a tenhle je na zahradě sám už rok, a pořád nic neumí...
Zina jako ale kam na to ty lidi choděj ![]()
Zina jako že mu poskytli čas na samostudium a von nic?!
Zina a pohodili mu tam aspon ucebnici nebo pousteli video? :)
Potrefenáhusa budiz utechou, ze psa dali pryc jeste jako stene a snad nekam, kde o nej stoji. Kdyz vidim u csv kolik psu se dava pryc az po roce, ptz puberta na plny pecky... a psi jdou ve valny vetsine do utulku nebo do boudy jako hlidaci pes...fackovala bych tyhle typy Myjsmetonecekalitaknarocny.
Tímto pohledem se Josef omlouvá všem páníčkům za všechna čsvéčka, budiž jim odpuštěno ![]()
Potrefenáhusa, Ounz, baltik Tak retrívři maj bejt učenlivý, že jo... Jako možná že ten předchozí pes fakt byl takovej, že se nějak vychoval sám, občas se najdou, alespíš myslím, že byla pamě´t milosrdná.
Jinak chovatelka tuším nabídla, že si ho odkoupí zpět, ale to nechtěli.
Potrefenáhusa, Ounz, baltik Tak retrívři maj bejt učenlivý, že jo... Jako možná že ten předchozí pes fakt byl takovej, že se nějak vychoval sám, občas se najdou, alespíš myslím, že byla pamě´t milosrdná.
Jinak chovatelka tuším nabídla, že si ho odkoupí zpět, ale to nechtěli.
MP Marge no chytli ho (pravdepodobne byl rad, ze se mu konecne nekdo venuje) a dali do útulku. Byla to nějaká myslím habešská kočka, nebo prostě taková, která má v genech potřebu pohybu a her. Nicméně v tom útulku se prý ani neohřál, naštěstí.
Jako já mám taky zapeklitého kocoura, ale prostě jsem si ho jednou vzala, tak nesu následky a nějak s ním pracuju, aby byl pekelnej jenom malinko
Jo jo, to zni velmi povedome - u nas se na te pekelnosti taky porad pracuje ![]()
rasaNori Jsem zas zažila stížnost na fleťáka, že se nenaučil žádnej povel, i když si může celý dny hrát sám na zahradě. Že prej předchozí pes si všehno osvojil sám, a tenhle je na zahradě sám už rok, a pořád nic neumí...
![]()
Co tu kvete

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje