Máte tip na fakt dobré, kvalitné a ostré nožnice na drápky? Väčšinou ich brúsim, ale na to nieje vždy čas a chuť. Tie čo mám teraz (už asi tretie) drápky lámu. Myslela som, že zoženiem niečo na Forpets ale tak keby som vedela tak tam ani nejdem, škoda času :D
Chlpáči a iné
Zina Dnes om stretla ultra mega obrovského vlkodava. Hneď som si na teba spomenula
Sú krásny.
MP Marge jak si to užívá ...![]()
andulka01 MP Marge byl to naprosto úžasný zážitek
uklízela jsem výběhy šelem,připravovala potravu...krmila lemury-byla jsem u nich ve výběhu,seděli kolem mne a chytali se moji ruky malinkýma tlapičkama(skoro jsem brečela dojetím),krmila zirafy(ten pohled se žirafou z očí do očí..ach..),krmila fenky(fenek ušatý)červy a obřími brouky a to vše jsem nabírala holou rukou-což bych normálně nedala,jak se mi červi proplétali mezi prsty
...zirala si s tygrem z očí do očí-teda on pospával,ale monitoroval-samo za mřížemi v zákulisí výběhu...starala se o netopýry-uklízela jejich hovena a krmila je a oni mýrnyx týrnyx lítali potichu kolem a jen jsem cítila závan vzduchu kolem hlavy...
strašně ráda o tom vyprávim a byly to mé top životní zážitky![]()
MP Marge jen jeslivá tam něco zajimavyho nebylo, chcíplá myš, žížala nebo uschlá žába...
Jezis, nestras!!! Nic podezreleho jsem necitila, jen jsem z nej ometla vajgla...
andulka01 MP Marge byl to naprosto úžasný zážitek
uklízela jsem výběhy šelem,připravovala potravu...krmila lemury-byla jsem u nich ve výběhu,seděli kolem mne a chytali se moji ruky malinkýma tlapičkama(skoro jsem brečela dojetím),krmila zirafy(ten pohled se žirafou z očí do očí..ach..),krmila fenky(fenek ušatý)červy a obřími brouky a to vše jsem nabírala holou rukou-což bych normálně nedala,jak se mi červi proplétali mezi prsty
...zirala si s tygrem z očí do očí-teda on pospával,ale monitoroval-samo za mřížemi v zákulisí výběhu...starala se o netopýry-uklízela jejich hovena a krmila je a oni mýrnyx týrnyx lítali potichu kolem a jen jsem cítila závan vzduchu kolem hlavy...
strašně ráda o tom vyprávim a byly to mé top životní zážitky
No ty blaho!!! Ja chci taky!!! To zni uzasne ![]()
Vis, ze si klidne dokazu predstavit, ze bych to normalne delala jako zamestnani!? Lidi me v posledni dobe nejak prestavaji bavit...
paktofonika značku ti neporadím, ale zkus se podívat po gilotině - já mám nějakou celkem obyc už asi 15 let a ucvakne to drápy v cukuletu i trnce - má teda trochu nevýhodu, ze se dráp musí navliknout do toho očka, takže jednak to chce spolupracujiciho psa a druhak rufik potřebuje strihat zadní pasparek, kterej se mu celkem brzo začne kroutit dokola kolem polstarku a pak už to tím nejde (pak to nechavam ucvaknout klestema na veterine)
vsechny jiný kleště, co jsem kdy videla, ty drápy drtily

Počujte, ja sa tu na chvíľu votriem....preberajú sa tu aj nechlpaté potvory? Potrebujem riešiť korytnačku, resp. presnejšie jej potencionálne presťahovanie do väčšieho akvárka.
slniecko vodní?

Nějak neumim dodatečně přidat popisek, ale co, ta fotka řekne vše :D
ice nic nepřipisuj....hustý
ice nádhera!
jak si ji majetnicky přidržuje a ostražitě pokukuje po okolí... ![]()
prďola jo a drze si vrci pod fousky. Pul dne o nem nebylo ani vidu ani slechu.
paktofonika No je milý!
Nám tu jedna vlkodavka taky chodí, paní se nechala oslovit Belisou, když jsem ji ještě měla. Ale já už se na to necítím, leda bysme někdy zas měli jednopsa, jako druhej do páru je vlkodav fakt brutomasakr.
ice jo, přesně! takové to temné spokojené mručení znám ![]()
prďola Mne to teda prijde spis jako temne vyhruzne vrceni.
Ja spokojene mruceni, co se tyce jidla, neznam.
tv ani já, jenom takovej vymastenej dravci skelnej pohled
ale Golias při jidle dost často přede, ale tam je to fakt položeny tak, ze zradlo je strašný blaho
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje