Tak nevím, co si mám myslet o psí škole, když ani ještě neviděli psa a chtějí, abych na první lekci přišla s kovovým stahovacím obojkem (tedy na psovi, předpokládám :) )
Chlpáči a iné
Samantha vyber jinou
No asi jo. Ale kolegyně tam chodí se psem a je z nich úplně nadšená.
A tohle je škola, kde pořádají výcviky přes víkend, což je pro mne jediný čas, který si mohu dovolit. Přes týden mají zatím všichni co jsem poptávala čas tak od tří-čtyř a to já nestíhám.
Nechám si to ještě pojít hlavou. A pátrat dále ....
Samantha no vono se to tak dřív dělalo, že se na ty cvičáky takhle s tím jednořadým stahovákem chodilo. Asi bych od takový školy čekala ten klasickej dril a hromadnej přístup.
Nevím, jakýho psa máš, pro mýho je to fakt nevhodný
A co tam zkusit přijít bez něj?
Teď asi nějak nerozumím ... jak bychom pokročili ve výcviku, kdyby mladej pán zůstal doma :)
dynda Jo ták... pardon, to ten pátek ![]()
No tak paní jsem řekla, že já stahovák neuznávám a že přijedeme bez něj.
Samantha Nám ho kdysi na retrívrovským taky doporučili, neměli jsme ho a nikdo na něm netrval, výcvik byl docela fajn (a ten stahovák neměl skoro nikdo). Jestli máte dobrý reference, tak bych tomu tu jednu návštěvu dala.
Potrefenáhusa bohovske ksichty ![]()
Tak sme vyhodili stare kreslo ze ho potom rozoberu a vyhodia. No neviem, neviem....

špína chlap
Josifek miluje drbani v ousku ❤

Potrefenáhusa To má člověk pocit že kocour tu tlamu otevře až dokola... Goliáš je boží a mě teda hlavně fascinuje jak pohotově ho fotíš.
Přestal nám žrát Terk, normálně je pažravej, takže se něco děje :-(. Zatím ho viděl místní veterinář, je mu už přes 80, ale stará škola a diagnostik dobre,j složitý vyšetření většinou potvrdí jeho diagnózu. Udělal mu i na jeho poměry drahej test - bílkoviny, cukr, játra, ledviny atd. všechno ok, zuby a dásně na jeho věk nadprůměr, nikde nic. Tak píchul jen nějaký povzbuzováky a čekáme, co to udělá, ale jsem nervózní teda...
Zina No to teda držim palce.
Zina Třeba je to tím horkem. Přišlo to letos nějak brzo.
Samantha To si říkám taky, ale samotný horko to není, on fakt není typ psa, co by si nevzal žrádlo, navíc nechce ani pamlsky.
Chjo, to je děs běs, když s nima něco je.
Zina Držím palce![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje