Zina moc na Terýčka myslíme a držíme ![]()
Chlpáči a iné
Bez komentare:

Ja nic, ja jsem v tom nevinne, to musel bejt nekdo jinej:

MP Marge koukam ze mas fakt tak trochu kocku
a co ta vase cvicitelka, jak pokracujete?
viktorka_od splavuJa to rikam od zacatku, ze ten pes je kocka ![]()
Pracujeme na zakladnich povelech, ale Chico je umi, jen kdyz se mu chce ![]()
Fakt kocici mentalita, tohleto! Cvicitelka me uklidnuje, at si to tak neberu, ze civavy, jakoz i jini mali trpaslici, se obecne cvici dost spatne, tak nevim.
A je to skoda, protoze je tak rychlej, ze mi na psim hristi porad rikaji, at s nim delam agility, ze by byl vybornej.
MP Marge se psokočkou nemám zkušenost, ale na kočky platí výhradně pozitivní motivace
prý se dokonce můžou naučit nelézt na stůl, když je vždycky jak slezou odměníš... to jsem teda nezkoušela, páč na ty naše uplatňuju v tomhle ohledu tvrdou ruku, tudíž seskočí ještě rádi dobrovolně jak mě slyší přicházet
(a já slyším do půl schodů mohutné "žuch" jak tlusťoch seskočil z kuchyňské linky![]()
Presne takhle to vzdycky bylo s nasima kockama - moc dobre vedely, ze na stul se nesmi, ale resily to tim, ze na nej lezly, kdyz jsme nebyli doma. A jak slysely domovni dvere a chrasteni klicu tak zuch dolu, a tvarily se jako nevinatka.
Mimochodem pozitivni motivace je u Chica taky problem, protoze jemu se kazdy pamlsek rychle preji, a pak na tebe kouka jako co se to opovazujes mi nabizet!?
my bysme si potřebovali odstěhovat to psí hřiště!!!! Dneska tam byl dokonce pán, kterej si tam se svým pejskem (a s naším :-))) hrál a běhal...

MP Marge hele a nešel by odměňovat nějak jinak? Třeba hračkou, balonkem, potahat se s nim o nějaký přetahovadlo?
Potrefenáhusa Slo, ale musi na to mit naladu! Normalne je hravej, ale kdyz ma neco udelat, tak si sakra rozmysli, jestli chce hracku nebo ne ![]()
Kocka, no!
Potrefenáhusa Pry normalni u civav!? ![]()
MP Marge to jsou předsudky, jako fakt krom těch vyloženě pracovních plemen by to většina coklu radši měla na háku podle svyho
Potrefenáhusa Ja o tom vim starou backoru, to mi rekla trenerka.
MP Marge to jo, ale je blby se na to vykaslat s tím, ze když je to ta civava, tak se nic nenauci, něco se naučí kazdej pes (prej i kočka teda :-))

Potrefenáhusa Pracovní plemena to taky chtějí mít na háku, případně si chtějí pracovat podle svýho.
Zina tak ![]()
Potrefenáhusa Co tak čtu na ifauně, tak nejlepší je mít pastevce, bo se nedá cvičit a nemusí venčit, takže je s ním nejmíň práce, a ještě se ušetří za krmení, protože se nažere z návštěv a řemelsníků :-D.
Potrefenáhusa Vsak my to nevzdavame! Ja i o te agility porad tajne snim ![]()
Ona ta nase trenerka to rekla hlavne proto, aby me uklidnila, kdyz jsem si zoufala, ze ten pes je tvrdohavej jako mezek, a ze z nej nikdy nic nebude. Ze proste jsou mezi plemeny rozdily, a samozrejme hraje roli i individualni povaha, tak abych necekala zazraky a nevycitala si, ze vsechno delam blbe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje