jinx prosim te, sice uplne OT do Blbych dotazu, ale ktere ucebnice pouzivas, pripadne bys doporucila?
Chlpáči a iné
Krehutka v italskem institutu vyucuji podle Chiaro corso di italiano

Krehutka a dost sikovna vec je toto, strucne, jasne, srozumitelne, maly format, akorat do kabelky

jinx dekuji, mrknu na to.
Abych tu nestrašila jen myšema, tak jedna kočičí mňaudáma.

Sweet Potato a Potrefenáhusa taky roztomilí ![]()
Sweet Potato Ty OČI ![]()
andulka01 myslíš tyhle?

Ounz to je jak tuhle u nás...nejdriv pokus otevřít lednici silou myšlenky, pak chvilku usilovnyho zirani, chvilka řevu a odhodlání vzít to do vlastních rukou

Veceraaaaass

Vcera jsem byla na navsteve u Mikese. Neni nad to si pohodlne sednout :) a zachranenej pejsek se ma dobre, jen se ho furt nedari naucit, ze nemusi hystericky litat, kdyz se podava jidlo nebo pamlsek. Snad se to podda...

razorblade Nepovedlo by se ho naucit nejaky povel, ktery by provedl? Moji psi vidi (videli
) pamlsek a automaticky si sednou. Ziza ted zacina pridavat, ze zejde na stupinek, aby lip videla...(ale uz ji to tolik nebavi, ovozel a piskoty nejsou ty spravny pamlsky)
Solathis asi jo, ale bude to beh na dlouhou trat. Pejsek nejspis musel o jidlo bojovat. Kdyz mu chci davat pamlsek, tak misto, aby si ho vzal, tak zacne litat jak splasenej, tocit se dokola a cumakem luxovat zem... pritom ja mu to cpu hned pod cumak, ale on jako by to necitil? Prej snad v byvalem bydlisti dostal smetakem po hlave, tak si myslime, ze treba ani nema cuch? Kdyz se dava jidlo, chyta ho amok a nejde zklidnit. Budou to s nim mit jeste tezky. Ale jinak je to moc milej pejsek, kterej ke kazdymu jde a mazli se.
razorblade Dulezity je, ze je hodnej, vsechno ostatni bude beh be dlouhou trat, no. U Zizi jsem taky jednu dobu pochybovala, jestli ma cich, vubec ten cumak nepouzivala. Pak jsem zacala delat hledacky a ted ho pouziva az moc, coz se nam diky jejimu zdravotnimu stavu nehodi moc do kramu... Ted pod stanem jsem ji z tlamky dolovala zaludy![]()
Videla jsem zapas vrany a hrdlicky na strome, vrana si pak odnesla jedno ptace...![]()
tv já jsem takhle viděla sojku (myslím, už si to moc nepamatuju, je to pár let, prostě nějaký větší pták) a sýkorky, taky jim ho vzala. bylo mi jich moc líto, jak se strašně snažily o záchranu, ale je to prostě příroda. tehdy jsem zrovna šla přes park na nějaké hodně nepříjemné jednání a tohle mě před ním úplně dorazilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje